«Τριάρα» και... ξεκούραστα!

Η Τσέλσι δεν ήταν καλύτερη από την Έβερτον. Είχε όμως τον τρόπο. Η ομάδα του Αντρέ Βίλας – Μπόας πανηγύρισε ακόμη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με σκορ 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και απέχοντας πλέον ένα βαθμό από τη Γιουνάιτεντ και τρεις από την πρωτοπόρο Σίτι! Σκόραρε ξανά ο Βέλλιος!



«Τριάρα» και... ξεκούραστα!

Α' ημίχρονο:

Οι «μπλε» του Λονδίνου ξεπέρασαν το εμπόδιο των «ζαχαρωτών» χωρίς να κοπιάσουν. Το σύνολο του Μόγες προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους «μπλε» βγαίνοντας στην επίθεση με το «καλησπέρα», ωστόσο, όση δουλειά και να είχε ο Τσεχ, οι ευκαιρίες που δημιούργησε η Έβερτον δεν ήταν τέτοιες ώστε να ανησυχήσει ο έμπειρος πορτιέρο.

Αφού λοιπόν το «κύμα» των επιθέσεων από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ πέρασε αναίμακτα για τους Λονδρέζους, ο Στάριτζ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού άνοιξε το σκορ για τους «μπλε» για να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο τους. Μάλιστα, πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Τζον Τέρι με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0 και η Τσέλσι κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα γνωρίζοντας πως… αποστολή εξετελέσθη!

Β΄ημίχρονο:

Με την έναρξη της επανάληψης, τα «ζαχαρωτά» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να πιάσουν τους γηπεδούχους στον ύπνο, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν ένα δοκάρι από τον Όσμαν στο 46’. Και πάλι όμως, η Έβερτον ήταν αυτή που θα μάζευε ακόμη μια φορά τη μπάλα από τα δίχτυα της. Ο Ραμίρες στο 61ο λεπτό έγραψε το 3-0 και λίγο αργότερα αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή ελέω προβλήματος τραυματισμού.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες, αποφάσισε να ρισκάρει και στο 80΄έριξε στη μάχη τον Απόστολο Βέλλιο. Ο Έλληνας επιθετικός, 18 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε στην πορεία της σέντρα από τον Ντρέντε και από κοντά μείωσε για το τελικό 3-1! Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του νεαρού άσου με τη φανέλα των «ζαχαρωτών» στη μέχρι στιγμής θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως δείχνει πως όσες περισσότερες ευκαιρίες παίρνει, τόσο πιο… καλή σχέση δημιουργεί με τα δίχτυα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Μποσίνγκουα, Τέρι, Ραμίρες (65΄Μαλουντά), Λάμπαρντ, Μίκελ (76’ Ρομέου), Μάτα (76’ Ανελκά), Ντρογκμπά, Στάριτζ

Έβερτον: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντιστέιν, Κόουλμαν (61’ Ντρέντε), Κέιχιλ (72’ Νέβιλ), Όσμαν, Φελαϊνί, Ρόντουελ, Σαχά (80’ Βέλλιος)