Αρνείται τα πάντα ο Αγουέρο

Καμία δόση αλήθειας δεν έχουν τα όσα έχουν γραφτεί και θέλουν τον Σέρχιο Αγουέρο να πίκαρε τους παίκτες της Βιγιαρεάλ, μετά το τέλος του αγώνα της Τρίτης, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ της Μάντσεστερ Σίτι, με το οποίο οι «πολίτες» πήραν τη νίκη με 2-1.



Αρνείται τα πάντα ο Αγουέρο

Από το πρωί της Τετάρτης, στον ισπανικό Τύπο γράφεται ότι ο «Κουν» μίλησε υποτιμητικά και πίκαρε τους παίκτες της Βιγιαρεάλ. Μάλιστα, δηλώσεις για το περιστατικό έχει κάνει και ο Κάρλος Μαρτσένα, όσο και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Χοσέ Μανουέλ Γιανέσα.

Όλα αυτά, μετά το τέλος του αγώνα και αφού ο Σέρχιο Αγουέρο έστειλε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τους φίλους της Σίτι στα ουράνια.

Ωστόσο, από την πλευρά του, ο Σέρχιο Αγουέρο αρνείται ότι έχει συμβεί τέτοιο περιστατικό. «Δεν με ενδιαφέρει να ασχολούμαι με το τι λέγεται, αλλά πρέπει να τονίσω ότι δεν κορόιδεψα κανέναν παίκτη της Βιγιαρεάλ», αναφέρει μέσω ανακοίνωσης ο Αγουέρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας είχαν έντονους διαπληκτισμούς με τους stewards, μετά το τέλος του αγώνα, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε και μέσα στη φυσούνα, όπου και λέγεται ότι έγινε το περιστατικό με τον επιθετικό της Σίτι.