Δικαίωση στο και …10!(vid)

Άργησε αλλά τα κατάφερε η Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα του Κρις Χιούτον –αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το «καλημέρα»- επικράτησε, στο Βέλγιο, με 2-1 της Κλαμπ Μπριζ, έπιασε κορυφή και μπαίνει για τα καλά στην υπόθεση-πρόκριση. Στο 100’ το «χρυσό γκολ» ο Κρις Γουντ, καμία ανησυχία για τον τραυματισμό του Πάμπλο Ιμπάνιεθ.



Δικαίωση στο και …10!(vid)

Δείτε εδώ τον όμιλο της Μπέρμιγχαμ

Χρειάστηκε να περάσουν 100 λεπτά, λόγω του τραυματισμού του Ιμπάνιεθ, μέχρι να καταφέρει η αγγλική ομάδα να πάρει τη νίκη.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, τόσο από πλευράς σκορ, όσο και από πλευράς εντυπώσεων, η ομάδα του Κρις Χιούτον στάθηκε όρθια στην Μπριζ και έφυγε με το «διπλό» που τη φέρνει στην πρώτη θέση του ομίλου.  

Όσον αφορά στον τραυματισμό του Ισπανού αμυντικού, ο Πάμπλο Ιμπάνιεθ χτύπησε σε διεκδίκηση της μπάλας, με τον Ακπάλα, έμεινε για 10 λεπτά πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο κεντρικός αμυντικός δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Α’ ημίχρονο

Οι διαθέσεις των Βέλγων φάνηκαν από νωρίς στο παιχνίδι, με τις ευκαιρίες στα καρέ του Μίχιλ να αρχίζουν από τα πρώτα λεπτά. Μάλιστα, η Μπριζ κατάφερε στην πρώτη από αυτές (3ο λεπτό) να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ακπάλα σκόραρε, μετά από ασίστ του Ντίραρ.

Μετά το γκολ, η Μπέρμιγχαμ προσπάθησε να αντιδράσει και σταδιακά άρχιζε να κερδίζει μέτρα. Οι προσπάθειες των παικτών του Κρις Χιούτον έφεραν αποτέλεσμα και στο 26ο λεπτό ο Ντέιβιντ Μέρφι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. 

 

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν. Ο Πάμπλο Ιμπάνιεθ τραυματίστηκε και έμεινε στο έδαφος για περισσότερο από 10 λεπτά. Και επειδή τα καλά πράγματα αργούν να γίνουν, ο Κρις Γουντ άφησε το καλύτερο για το τέλος. Σέντρα από τον Μάρλον Κινκ, ο Γουντ κέρδισε τον Ντονκ και έστειλε τους 6.000 οπαδούς των «μπλε» στα ουράνια.


szólj hozzá: b1b11