Γουλβς - Σουόνσι

Γουλβς και Σουόνσι αναμετρώνται το Σάββατο στο «άντρο των λύκων» στο ματς που ανοίγει την αυλαία για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι γηπεδούχοι, την ώρα που η Σουόνσι βρίσκεται σε αναζήτηση του πρώτου της εκτός έδρας βαθμού.



Γουλβς - Σουόνσι
Η Γουλβς μετά από ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχει ρίξει κατακόρυφα τους ρυθμούς και ο Μικ ΜακΚάρθι προσπαθεί να ανακαλύψει τους λόγους της καθίζησης. Ούτε που θυμούνται οι γηπεδούχοι πότε ήταν η τελευταία του νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τουλάχιστον πέρασαν με επιτυχία στην επόμενη φάση του Κάρλινγκ Καπ σκορπώντας τη Μίλγουολ με 5-0.
 
Από την άλλη ο Ρότζερς έχει ανάλογα προβλήματα με τον ΜακΚάρθι αλλά μόνο εκτός έδρας με τη Σουόνσι να έχει δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Αυτό που είναι μακριά από τους οπαδούς της όμως είναι που πρέπει να βελτιωθεί άρδην με τους «κύκνους να αναζητούν» ακόμη τον πρώτο τους βαθμό κατά τις εξόδους του συλλόγου.
 
Στα αγωνιστικά ο Στίβεν Φλέτσερ παραμένει εκτός δράσης για τη Γουλβς και αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο του ΜακΚάρθι. Ο Έμπανς-Μπλέικ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του με τον Κέβιν Ντόιλ να είναι επίσης εκτός.
 
Στο στρατόπεδοτης Σουόνσι ο Κόλκερ δεν προλαβαίνει να επιστρέψει από την αποθεραπεία του, όμως αυτός ο αγώνας ίσως να φέρει και το ντεμπούτο του Βαγγέλη Μόρα με τον ουαλικό σύλλογο. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Στέφεν Ντόμπι, Κάροου Ρόουντ, Άλαν Τέιτ και Κέμι Αγκουστίν.
 
 
Πιθανές Ενδεκάδες
 
Γουλβς: Χένεσεϊ, Στίαρμαν, Τζόνσον, Μπέρα, Γουάρντ, Τζάρβις, Ο’Χάρα, Χένρι, Χαντ, Ντόιλ, Έμπανκς-Μπλέικ
 
Σουόνσι: Βορμ, Ρέιντζελ, Γουίλιαμς, Μονκ, Ντέιλορ, Ντάιερ, Άλεν, Γκάουερ, Ρούτλετζ, Σινκλέρ, Γκράχαμ.