Μπόλτον - Σάντερλαντ

Η αρχή έγινε στο Γουίγκαν και η Μπόλτον θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της. Δύσκολο το έργο της κόντρα στη Σάντερλαντ, την οποία υποδέχεται στο «Ρίμποκ», με την πρόσφατη παράδοση να είναι υπέρ των «μαυρόγατων». Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι, σημαντικές επιστροφές για τους φιλοξενούμενους.



Μπόλτον - Σάντερλαντ

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και ο Όουεν Κόιλ ασπάζεται απόλυτα το ρητό. Η Μπόλτον πήρε τη δεύτερη νίκη της για φέτος, κόντρα στη Γουίγκαν, και οι «τρότερς» θέλουν τα τριτώσουν το …καλό. Παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τους ίδιους βαθμούς, αλλά να υπερτερεί σε διαφορά τερμάτων.

 Από την πλευρά του, ο Στις Μπρους είδε την ομάδα του να έχει αγκαλιάσει την ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική στο Λονδίνο, κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι του χάλασε το πάρτι. Ωστόσο, με ανάλογη εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στην Μπόλτον, η Σάντερλαντ μπορεί να ελπίζει ότι θα φύγει με κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.

 Οι «μαυρόγατες» -εκτός από τις επιστροφές- έχουν έναν ακόμη λόγο για να χαμογελούν. Και τις 2 προηγούμενες σεζόν είχαν το απόλυτο σε νίκες κόντρα στην Μπόλτον, ενώ και στα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα στους Γουόντερερς έχουν δεχθεί, μόνο, 1 γκολ.

 Αγωνιστικά νέα

Ο Όουεν Κόιλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που έφερε το «διπλό» το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντέιβιντ Γουέδερ θα αγωνιστεί και πάλι στη θέση του Ζατ Νάιτ, στα μετόπισθεν.

 

Ευχάριστα νέα και για τον Στιβ Μπρους, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Φιλ Μπάρντσλεϊ, ο οποίος επέστρεψε μετά από 6 εβδομάδες. Θέση στην αρχική ενδεκάδα θα πάρει -λογικά- και ο Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Άρσεναλ, αφού ανήκει σε αυτή και αγωνίζεται στη Σάντερλαντ ως δανεικός.

 

Πιθανές Ενδεκάδες

Μπόλτον: Γιασκελάινεν - Μπογιάτα, Γουέδερ, Κέιχιλ, Ρόμπινσον - Ρίο Κόκερ - Ιγκλς, Πράτλεϊ, Πετρόφ - Ντέιβις, Ενγκογκ

Σάντερλαντ: Μινολέτ - Ο΄ Σέι, Μπράουν, Τέρνερ, Μπάρντσλεϊ - Λάρσον, Κάτερμολ, Κόλμπακ - Σεσενιό - Γουίκαμ, Μπέντνερ