Νιούκαστλ - Γουίγκαν

Να φτάσει στη νίκη που θα τη φέρει -έστω και προσωρινά- στην τρίτη θέση θέλει η Νιούκαστλ, η οποία υποδέχεται τη Γουίγκαν. Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν κερδίσει στις τελευταίες έξι επισκέψεις τους στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».



 Νιούκαστλ - Γουίγκαν

Στα τελευταία λεπτά κατάφερε να σώσει την παρτίδα κόντρα στην Τότεναμ η Νιούκαστλ (2-2) και παρέμεινε -μαζί με τις πρωτοπόρες του Μάντσεστερ- η μόνη αήττητη στην Πρέμιερ.

 

Η ξέφρενη πορεία της Νιούκαστλ συνεχίζεται και μπορεί -έστω και προσωρινά- να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουίγκαν. Οι «λατικς» έχουν σκοράρει μόνο μια φορά μακριά από την έδρα τους και μαζί με τη Γουλβς, την ΚΠΡ και την Στόουκ έχουν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

 

Αγωνιστικά νέα

Ο Άλαν Πάρντιου δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ομάδα που αντιμετώπισε την Τότεναμ, αφού το σύστημα αποδίδει και οι παίκτες έχουν βρει το ρυθμό τους. Μάλιστα, οκτώ ποδοσφαιριστές των «καρακαξών» έχουν βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα όλων των αγώνων μέχρι στιγμής. Μοναδική «ανησυχία» -έστω και μικρή- η κατάσταση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, ο οποίος, όμως, δύσκολα θα χάσει το ματς. Έτοιμοι και οι Βούκιτς και Σμιθ.

 Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δεν σκοπεύει να αφήσει και πάλι τον Ούγκο Ρονταγιέγκα στον πάγκο, αφού ο επιθετικός της Γουίγκαν είναι έτοιμος να βγάλει ολόκληρο αγώνα. Αντίθετα, στον πάγκο αναμένεται να βρεθεί ο Στιβ Γκοχούρι, με τον Μάινορ Φιγκερόα να είναι ο αντικαταστάτης του.

 Πιθανές ενδεκάδες

Νιούκαστλ: Κρουλ - Σίμσον, Τέιλορ Σ, Κολοτσίνι, Τέιλορ Ρ - Ομπερτάν, Τιοτέ, Καμπάιγ, Γκουτιέρες - Μπα, Αμεόμπι

Γουίγκαν: Χαμπσί - Μπόις, Αλκαράζ, Κάλντγουελ, Φιγκερόα - ΜακΚάρθι, Ντιαμέ - Μόουζες, Γουάτσον, Ρονταγιέγκα - Ντι Σάντο