Λίβερπουλ - Νόριτς

Ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο στραβοπατήματος δεν θέλει ο Κένι Νταλγκλίς, καθώς παιχνίδια όπως αυτό με τη Νόριτς είναι αυτά που θα επιτρέψουν στη Λίβερπουλ να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Καλή η -μικρή- παράδοση για τους «κόκκινους» κόντρα στα «καναρίνια», εντελώς διαφορετική αυτή κόντρα σε νεοφώτιστους.



Λίβερπουλ - Νόριτς
 Μπορεί η Λίβερπουλ να μετρά 4 νίκες και μία ήττα από τη Νόριτς, στην Πρέμιερ, ωστόσο την περασμένη σεζόν κέρδισε μόλις 2 φορές τις νεοφώτιστες ομάδες, ενώ μέτρησε 4 ήττες.

Ο Κένι Νταλγκλίς θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες, μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεν του περνάει καν από το μυαλό ενδεχόμενο στραβοπάτημα. Η Νόριτς με την εμφάνισή της στο «Ολντ Τράφορντ» άφησε υποσχέσεις για κάτι καλύτερο, ενώ με τη νίκη της κόντρα στη Σουόνσι, την περασμένη αγωνιστική, κάνει τους «κόκκινους» να είναι σε εγρήγορση.

 

Στα ενδιαφέροντα στατιστικά, η Λίβερπουλ έχει επιτρέψει στους αντιπάλους της να πραγματοποιήσουν μόλις 27 σουτ προς την εστία της, κάτι που καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει. Αντίθετα, η Νόριτς είναι η μοναδική ομάδα -μαζί με την Μπλάκμπερν- που δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι, από την αρχή του πρωταθλήματος.

 

Αγωνιστικά νέα

Ο Λούκας Λέιβα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου, αφού είναι τιμωρημένος μετά την κίτρινη που δέχθηκε, κάτι που σημαίνει ότι ο Κένι Νταλγκλίς θα δώσει και πάλι φανέλα βασικού στον Στίβεν Τζέραρντ. Αντίθετα, κανονικά μπορούν να υπολογίζονται οι Ντάνιελ Άγκερ και Γκλεν Τζόνσον, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Ρέιντζερς, μεσοβδόμαδα.

 

Μπορεί ο Ζακ Γουάιτμπρεντ να προπονήθηκε μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός δύσκολα θα αγωνιστεί στο «Άνφιλντ». Επιστρέφει ο Στιβ Μόρισον, όπως και οι Ρίτσι Ντε Λαέτ, Άντι Σούρμαν και Κρις Μάρτιν.

 

Πιθανές ενδεκάδες

Λίβερπουλ: Ρέινα - Κέλι, Κάραγκερ, Άγκερ, Ενρίκε - Κάουτ, Τζέραρντ, Άνταμ, Ντάουνινγκ - Σουάρες, Κάρολ

Νόριτς: Ρούντι - Νότον, Μάρτιν Ρ, Μπαρνέτ, Τίρνεϊ - Μπένετ, Φοξ, Τζόνσον, Πίλκινγκτον - Χούλαχαν, Μόρισον