Έχει Σουάρεζ και αρκεί!(vids)

Η ποδοσφαιρική κλάση του Λουίς Σουάρεζ, επιτρέπει στη Λίβερπουλ να παίρνει τις νίκες με στυλ και… χωρίς κόπο! Με μπροστάρη τον Ουρουγουανό επιθετικό που ήταν ο δημιουργός των δύο τερμάτων των «κόκκινων» στο «Χόθορνς», η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς πήρε πανεύκολα το «τρίποντο» επικρατώντας 2-0 της Γουέστ Μπρομ!  



Έχει Σουάρεζ και αρκεί!(vids)

Το ματς:

Η Λίβερπουλ χρειάστηκε την ποιότητα του Σουάρεζ και μονάχα 45 λεπτά για να πανηγυρίσει την κατάκτηση των βαθμών της νίκης. Ο διεθνής φορ μπορεί να μην σκόραρε όπως έκανε πριν από τρεις μέρες στο «Μπριτάνια» για το Λιγκ Καπ, αλλά βοήθησε τους συμπαίκτες του να στείλουν δις τη μπάλα στα δίχτυα!

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ άνοιξε το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσάρλι Άνταμ. Ο Σουάρεζ ανατράπηκε στην περιοχή από τον Τόμας και ο Σκοτσέζος μέσος των «κόκκινων» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Η Γουέστ Μπρομ δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο. Τόσο, που η Λίβερπουλ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό σκορ από το 45ο λεπτό. Ο Σουάρεζ εκμεταλλεύτηκε την προώθηση των παικτών των «baggies» για την τελευταία φάση του ημιχρόνου σε εκτέλεση κόρνερ και βγαίνοντας ταχύτατα στην αντεπίθεση συνδυάστηκε άψογα με τον Άντι Κάρολ, ο οποίος σκόραρε για το 2-0!

Οι δύο πρωταγωνιστές του δεύτερου γκολ για τη Λίβερπουλ ήταν και αυτοί που έκαναν ό,τι ήθελαν στην άμυνα της Γουέστ Μπρομ στο δεύτερο ημίχρονο, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου και.. τεστάροντας τα ρεφλέξ του Μπεν Φόστερ. Ο Ρέινα έμεινε θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ο Ντάουνινγκ στο 89ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά, σταμάτησε στο δοκάρι!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, ΜακΌλεϊ, Τζόουνς, Τιτσόι (71’ Κοξ), Μπραντ, Ριντ, Τόμας, Μουλούμπου (62’ Ντόρανς), Σάρνερ (58’ Μόρισον), Οντεμβίγκι

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Χοσέ Ενρίκε,  Άγκερ, Σκρτελ, Χέντερσον, Ντάουνινγκ, Λούκας, Άνταμ, Σουάρεζ (81’ Μπέλαμι), Κάρολ