Αγωνία για Τζέραρντ

Μέχρι τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα έχει μάθει ο Φάμπιο Καπέλο τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Στίβεν Τζέραρντ. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ήταν εκτός αποστολής για τον αγώνα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, με τον Κένι Νταλγκλίς να δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας.  



Αγωνία για Τζέραρντ

Η απόφαση του Σκωτσέζου τεχνικού να αφήσει εκτός αποστολής τον Τζέραρντ γέννησε ανησυχίες στον Φάμπιο Καπέλο για το κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει τον άσο της Λίβερπουλ για το φιλικό κόντρα στην Ισπανία, στα μέσα Νοεμβρίου.

«Δεν πρόκειται να παραπλανήσουμε κανέναν. Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα ξέρουμε περισσότερα για την κατάσταση του Τζέραρντ και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα τότε. Υπάρχει και ματς της Αγγλίας και είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία», δήλωσε ο Νταλγκλίς και αποκάλυψε ότι είχε στα πλάνα του για τον αγώνα με τη Μπρόμιτς τον Τζέραρντ: «Μέχρι την Παρασκευή τον υπολόγιζα, αλλά ο έχει μια φλεγμονή στον αστράγαλο. Έχει πρηστεί και πρέπει να δούμε την εξέλιξή του».

Από την πλευρά του, ο Φάμπιο Καπέλο θα καλέσει τον Άγγλο μέσο μόνο σε περίπτωση που είναι 100% έτοιμος και θα περιμένει τα νεότερα από το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ. Τα «τρία λιοντάρια» αντιμετωπίζουν την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στις 12 Νοεμβρίου, στο «Γουέμπλεϊ», ενώ προηγείται και το φιλικό με τη Σουηδία.

 

Διαβάστε ακόμη:

Πως έφυγε η Λίβερπουλ με το «διπλό» από το «Χόθορνς»