Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ

Το ηθικό στα ύψη, η φόρμα της ομάδας εξαιρετική. Η Άρσεναλ δείχνει να έχει βρει τον καλό της εαυτό και κόντρα στη Γουέστ Μπρομ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα τελευταία της αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Επανέρχεται ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη βασική ενδεκάδα των Λονδρέζων, με απουσίες οι «baggies».



Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ

Η Άρσεναλ έρχεται από το θρίαμβό κόντρα στην Τσέλσι, αν και μέσα στην εβδομάδα μεσολάβησε ο αγώνας με τη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο οι «κανονιέρηδες» κόλλησαν στο 0-0.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να «χτίσει» πάνω στο «διπλό» του «Στάμφορντ Μπριτζ» και δεν θέλει καν να σκέφτεται πιθανό «στραβοπάτημα».

Από την πλευρά της, η Γουέστ Μπρομ θέλει να επαναλάβει ότι έκανε και πέρυσι, όταν πέρασε με 3-2 από το Λονδίνο και θα στηριχθεί στην καλή της επιθετική απόδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα 6 από τα 9 γκολ που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα είναι μακριά από το «Χόθορνς» και ο Ρόι Χότζον ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά νέα

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να κρατήσει στον πάγκο τον Φαν Πέρσι, στο παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ, για να του «δώσει ανάσες», αλλά δεν αναμένεται να κάνει το ίδιο και στον αγώνα του Σαββάτου. Ο Ολλανδός επιθετικός θα ηγηθεί και πάλι της επίθεσης των «κανονιέρηδων», την ώρα που το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Λοράν Κονσιελνί. Εκτός αναμέτρησης -εκτός από τους εδώ και καιρό τραυματίες Γουίλσιρ και Σανιά- και οι Μαρουάν Σαμάκ και Κίεραν Γκιμπς.

Από την πλευρά του, ο Ρόι Χότζον δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σέιν Λονγκ, ο οποίος είναι εκτός έως το Δεκέμβριο, ενώ ο Πίτερ Οντεμβίγκι, τραυματίστηκε στο γόνατο, στην προπόνηση, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά. Εκτός και ο Πολ Σάρνερ, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Λίβερπουλ.

Πιθανές ενδεκάδες

ΆρσεναλΣτσέζνι - Τζένκινσον, Κονσιελνί, Βερμάελεν, Σάντος - Αρτέτα, Σονγκ - Γουόλκοτ, Ράμσεϊ, Ζερβίνιο - Φαν Πέρσι

Γουέστ ΜπρομΦόστερ - Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Τζόουνς - Τόμας, Μουλούμπου, Ντόρανς, Μπραντ - Οντεμβίγκι, Τσόι