Μπλάκμπερν - Τσέλσι

Ο δρόμος για την ανάκαμψη της Τσέλσι περνά από το «Έλαντ Ρόουντ», με την Μπλάκμπερν να υψώνει το ανάστημά της και την ανεβασμένη ψυχολογία της. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι «μπλε», αρκετές επιστροφές για τους Ρόβερς, με τον Στιβ Κιν να ζητά θετικό αποτέλεσμα, στο παιχνίδι του Σαββάτου.



Μπλάκμπερν - Τσέλσι

Η Τσέλσι είναι σε κρίση, όπως παραδέχθηκε και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, αφού μετά την ήττα από την ΚΠΡ και τη συντριβή από την Άρσεναλ, ακολούθησε η ισοπαλία με τη Γκενκ, που έκανε ακόμη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ να αβέβαιη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να συνεχίσει την παράδοση που θέλει την ομάδα του να είναι αήττητη στα τελευταία 10 παιχνίδια κόντρα στα «ρόδα» και έχει ζητήσει από τους παίκτες του άμεση ανάκαμψη.

Από την πλευρά του, ο Στιβ Κιν είδε την ομάδα του να νικά μέσα στην έδρα της Νόριτς και να κρατά τη νίκη έως το 93’, ωστόσο έμεινε με τη χαρά και έτσι θα κοιτάξει για βαθμούς, που θα φέρουν την Μπλάκμπερν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, στο παιχνίδι με την Τσέλσι.

Αγωνιστικά νέα

Έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι είναι ο Ντέιβιντ Νταν, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα και έχει τεθεί στη διάθεση του Στιβ Κιν. Το ίδιο και ο Τζούνιοτ Χοιλέτ, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Στην ενδεκάδα της Τσέλσι αναμένεται να επιστρέψει ο Τζον Τέρι, ο οποίος έμεινε στον πάγκο για το παιχνίδι με την Γκενκ, ενώ και ο Τζον Όμπι Μίκελ είναι έτοιμος να δώσει το «παρών», αφού ξεπέρασε το πρόβλημά στη μέση. Μοναδική απουσία, αυτή του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

 

Πιθανές ενδεκάδες

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον - Λόου, Σαμπά, Ζιβέ, Όλσον - Χοιλέτ, Φορμίκα, Ενζονί, Βούκσεβιτς, Πέντερσεν - Ρόμπερτς

ΤσέλσιΤσεχ - Μποσίνγκουα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κόουλ - Ραμίρες, Μίκελ, Λάμπαρντ - Στάριτζ, Τόρες, Μάτα