Λίβερπουλ - Σουόνσι

Η αρχή έγινε με τη Νόριτς, στην οποία η Λίβερπουλ παραχώρησε ισοπαλία στο «Άνφιλντ» και ο Κένι Νταλγκλίς δεν θέλει να σκέφτεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επαναληφθεί και στο παιχνίδι με τη Σουόνσι. Δυσκολεύονται με τις «πρωτάρες» στην κατηγορία οι «κόκκινοι», οι οποίοι θα στερηθούν και πάλι τις υπηρεσίες του Στίβεν Τζέραρντ.



Λίβερπουλ - Σουόνσι

Ο Κένι Νταλγκλίς τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι χαμένοι βαθμοί με τις «πρωτάρες» την περασμένη σεζόν ήταν η βασική αιτία που η Λίβερπουλ έχασε το τραίνο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «reds» έκαναν, ήδη, το πρώτο τους στραβοπάτημα στο παιχνίδι με τη Νόριτς και ο Σκωτσέζος τεχνικός ελπίζει ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί και με τη Σουόνσι. Στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ ακούγεται μόνο η λέξη νίκη, ενώ η ομάδα παραμένει αήττητοι στα τελευταία 7 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της, η Σουόνσι πηγαίνει στο «Άνφιλντ» με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη της επί της Μπόλτον, ωστόσο τα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι το «φόρτε» των «κύκνων». Οι Ουαλοί μετρούν μόλις μια ισοπαλία στις 5 εξόδους τους και ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα που θα προσθέσει βαθμούς στη συγκομιδή τους.

Αγωνιστικά νέα

Ο Στίβεν Τζέραρντ όχι μόνο δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Σουόνσι, αλλά θα μείνει εκτός δράσης όλο τον Νοέμβριο. Ο Κένι Νταλγκλίς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα συμπεριλάβει στην αρχική ενδεκάδα τον Τζέιμι Κάραγκερ, ενώ θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει και ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Όσον αφορά στην Σουόνσι, ο Ρότζερς μπορεί να υπολογίζει στον Κέμι Αγκουστιάν, ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός για 1,5 μήνα. Εκτός αποστολής και ο Στίβεν Ντόμπι.

 

Πιθανές ενδεκάδες

Λίβερπουλ: Ρέινα - Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε - Κάουτ, Λούκας, Άνταμ, Ντάουνινγκ - Σουάρες, Κάρολ

Σουόνσι: Βορμ - Ρέιντζελ, Γουίλιαμς, Μονκ, Τέιλορ - Ντάιερ, Άλεν, Μπρίτον, Γκόουερ, Σινκλέρ - Γκράχαμ