ΚΠΡ – Μάντσεστερ Σίτι Preview (19:30)

Η Μάντσεστερ Σίτι επισκέπτεται το «Λόφτους Ρόουντ» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ (19:30), σε μια από τις πιο δύσκολες «αποστολές» της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι στο φετινό πρωτάθλημα! Χαοτική η διαφορά στον τομέα του σκοραρίσματος ανάμεσα στους δύο συλλόγους!



ΚΠΡ – Μάντσεστερ Σίτι Preview (19:30)

Οι Ρέιντζερς μπροστά στο κοινό τους, σκοράρουν περίπου ένα γκολ κάθε τρεις ώρες, όπως δείχνουν και τα τρία τέρματα στα έξι εντός έδρας ματς. Αντιθέτως, οι «πολίτες» σκοράρουν κάθε… 25 λεπτά, όπως φανερώνει και η συγκομιδή των τριών ή και περισσότερων γκολ στις έξι από τις οχτώ τελευταίες θετικές εξορμήσεις τους!

Το παραπάνω στατιστικό θα μπορούσε να δώσει διαφορετική ερμηνεία σε κάποιον αναφορικά με την αποψινή αναμέτρηση στο «Λόφτους Ρόουντ», αλλά είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που καλείται να δώσει η Σίτι στο τρέχον πρωτάθλημα. Η ΚΠΡ θέλει να πανηγυρίσει μια νίκη, όπως αυτή επί της Τσέλσι και οι οπαδοί των νεοφώτιστων ετοιμάζουν ατμόσφαιρα που… έκανε τους «μπλε» να τα χάσουν και αυτό θέλουν να πάθει και η ομάδα του Μαντσίνι. Η τελευταία προέρχεται από την άνετη νίκη (3-0) επί της Βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και μάλιστα, θα αγωνιστεί στην έδρα της ΚΠΡ χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Ο Κομπανί θα απουσιάσει ελέω της αποβολής του στο παιχνίδι με τη Γουλβς, ο Νταβίντ Σίλβα κρίνεται αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή με το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση ενώ ο Όουεν Χάργκριβς ευελπιστεί να είναι σε θέση να προσφέρει. Για τους Ρέιντζερς, ο Αντέλ Τααράμπτ ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές τη στιγμή που οι Ντέρι και Τραορέ τέθηκαν νοκ – άουτ με προβλήματα τραυματισμών.

 

Πιθανές συνθέσεις:

ΚΠΡ (4-3-3): Κένι – Γιάνγκ, Γκάμπιντον, Φέρντιναντ, Τραορέ – Ντάιερ, Μπάρτον, Φαουρλίν – Ράιτ Φίλιπς, Μπόθροϊντ, Τααράμπτ

Μαν. Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ – Ρίτσαρντς, Σάβιτς, Λέσκοτ, Κολάροφ – Ντε Γιόνγκ, Μπάρι – Τζόνσον, Αγουέρο, Νασρί – Τζέκο