Ευπρόσδεκτος στην Τσέλσι ο Χίντινκ

Δεν έφταναν στον Αντρέ Βίλας-Μπόας τα αγωνιστικά προβλήματα της Τσέλσι, έχει να ασχοληθεί και με τα σενάρια που θέλουν τον Γκους Χίντινκ να είναι προ των πυλών των «μπλε». Ο Ολλανδός προπονητής έχει μείνει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από την εθνική Τουρκίας, και δηλώνει ότι είναι «πάντα ευπρόσδεκτος στο Λονδίνο».



Ευπρόσδεκτος στην Τσέλσι ο Χίντινκ

Ο Χίντινκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στους «μπλε», όχι –πάντως- για τη θέση στον πάγκο, αλλά για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στη ρωσική τηλεόραση για τη σχέση του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, λέγοντας ότι όταν πηγαίνει «στο Λονδίνο, ή στο γήπεδο ή ακόμη και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας» είναι «ευπρόσδεκτος από όλους στην Τσέλσι».

Αν και ο Χίντινκ δεν μιλά «καθημερινά με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς», δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της επιστροφής στους «μπλε», αφού «όλα είναι ανοιχτά και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στη ζωή».

Από την πλευρά του, ο Αντρέ Βίλας Μπόας διαψεύδει ότι έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση της ομάδας, όπως γράφτηκε στον αγγλικό Τύπο, μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ.