Τσέλσι – Γουλβς

Όλα ή τίποτα! Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα για την Τσέλσι στην αναμέτρηση με τη Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε Αγγλία και Ευρώπη. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στηρίζει τον Βίλας – Μπόας, αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμη…



Τσέλσι – Γουλβς

Ένα παιχνίδι το οποίο στην αρχή της σεζόν και κοιτώντας το πρόγραμμα φαινόταν ένα από αυτά στα οποία οι «μπλε» δεν θα χρειαζόταν να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, παίρνει πλέον ύψιστη σημασία για τον σύλλογο του Λονδίνου. Έχοντας πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα επί εποχής Αμπράμοβιτς στην ιδιοκτησία, η Τσέλσι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση τόσο στην Πρέμιερ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βίλας – Μπόας καλείται να ανταπεξέλθει στην αρνητική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αλλά πολύ περισσότερο οφείλει να την ανατρέψει.

Τέσσερις ήττες στα τελευταία εφτά ματς πρωταθλήματος για τους «μπλε» είναι απολογισμός που έχουν φέρει την ομάδα με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο, η πίστη δεν έχει χαθεί. Προπονητής και παίκτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, απέναντι σε μια Γουλβς που αναμένεται να παραταχθεί με σφιχτή άμυνα έτσι ώστε να πετύχει το σκοπό της. Αυτός αρχικά θα είναι να κρατήσει το «μηδέν» στα πρώτα 45 λεπτά και έπειτα αν τα καταφέρει, να εκμεταλλευτεί την ανησυχία και τις αντιδράσεις στο «Στάμφορντ Μπριτζ» που εκείνη τη στιγμή θα «βράζει».

Για τους γηπεδούχους, ο Άσλεϊ Κόουλ είναι πανέτοιμος έχοντας ξεπεράσει το τράβηγμα που αποκόμισε μεσοβδόμαδα, ενώ για τους «λύκους», θα λείψουν οι Ο’Χάρα και Χαντ λόγω τιμωρίας, όπως επίσης και ο Στίρμαν που έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι. Επιστροφή στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά από εννέα μήνες για τον Ρόναλντ Ζούμπαρ.

 

Πιθανές συνθέσεις:

Τσέλσι (4-3-3): Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Άλεξ, Τέρι, Κόουλ – Ραμίρες, Μίκελ, Λάμπαρντ – Στάριτζ, Ντρογκμπά, Μάτα

Γουλβς (4-4-2): Χένεσι – Ζούμπαρ, Τζόνσον, Μπέρα, Γουόρντ – Έντουαρντς, Χένρι, Μιλίχιας, Τζάρβις – Ντόιλ, Φλέτσερ