Σάντερλαντ - Γουΐγκαν

Η νίκη θα δώσει την απαραίτητη ώθηση και στις δύο ομάδες, ενώ ενδεχόμενη ισοπαλία θα συντηρήσει την γκρίνια και την κατήφεια που επικρατεί σε Σάντερλαντ και Γουΐγκαν. Χωρίς σοβαρά προβλήματα οι «μαυρόγατες», με ελλείψεις οι «λάτικς».



Σάντερλαντ - Γουΐγκαν

Αν θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες η Σάντερλαντ και να διεκδικήσει ότι αξίζει με βάση το ρόστερ της, παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στη Γουΐγκαν πρέπει θεωρούνται δεδομένα ότι θα καταλήξουν σε «τρίποντο».

Ο Στιβ Μπρους το ξέρει και για αυτό έχει ζητήσει συγκέντρωση και ηρεμία για να έρθει το «τρίποντο» που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους, ο Μαρτίνεζ ψάχνει με αγωνία μια νίκη που θα φέρει χαμόγελα στη Γουΐγκαν και θα τη βοηθήσει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει την ομάδα του να έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στις έξι εκτός έδρας εξορμήσεις, ενώ στα τελευταία εννιά παιχνίδια έχουν δεχθεί 22 γκολ.

Αγωνιστικά νέα

Η επιστροφή του Φρέιζελ Κάμπελ ήταν το γεγονός της εβδομάδας, αφού ο άσος της Σάντερλαντ συμμετείχε στις προπονήσεις, μετά από 15 μήνες απουσίας του. Ωστόσο, δεν πρόκειται να αγωνιστεί, αφού ο Μπρους θέλει να γίνει σταδιακά η επανένταξή του στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνεζ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Τζέιμς ΜακΚάρθι, ο οποίος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ εκτός παραμένει και ο Αντόλιν Αλκαράς, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

 

Πιθανές ενδεκάδες

Σάντερλαντ: Γουέστγουντ - Ο’ Σέι, Μπράουν, Τέρνερ, Μπάρντσλεϊ - Λάρσον, Κάτερμολ, Κόλμπακ, Σεσενιό - Ρίτσαρσον, Μπέντνερ

Γουΐγκαν: Χαμπσί - Σταμ, Γκοχούρι, Κάλντγουελ, Φιγκερόα - Ντιαμέ - ΜακΚάρθι, Τζόουνς - Μόουζες, Ρονταγιέγκα, Γκόμες