Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ

Να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που τρέχει θέλει η Τότεναμ, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το «Χόθορνς», όπου την υποδέχεται η Γουέστ Μπρομ. Χωρίς Ζερμέν Ντεφό, αλλά με Ρομάν Παβλιουτσένκο οι Λονδρέζοι, με Πίτερ Οντεμβίγκι και Σέιν Λονγκ για αιχμή του δόρατος οι γηπεδούχοι.



Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ

Ο Χάρι Ρέντναπ βλέπει την ομάδα του να πραγματοποιεί εκπληκτικό ξεκίνημα μετρώντας 8 νίκες σε 11 αγώνες, κάτι που από το 1967 έχει πετύχει μόνο άλλες 4 φορές.

Στους Λονδρέζους δεν σκέφτονται κάτι άλλο από τη νίκη, αλλά το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, αφού η Γουέστ Μπρομ, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα, έχει αρχίσει και βρίσκει ρυθμό.

Οι «baggies» θα προσπαθήσουν να χαλάσουν τα σχέδια της Τότεναμ με επιθετικές αιχμές τους Λονγκ και Οντεμβίγκι, με τον πρώτο να έχει πετύχει 4 γκολ φέτος, έχοντας πραγματοποιήσει -μόλις- 13 σουτ προς τις αντίπαλες εστίες.

Αγωνιστικά νέα

Ο Ρόι Χότζον ξέρει ότι οι Λογκ και Οντεμβίγκι δεν είναι 100% έτοιμοι για το παιχνίδι, αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρει να τους αφήσει εκτός. Ο Πολ Σάρνερ βρίσκεται στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγο πριν τη σέντρα, αν και πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Από την πλευρά του, ο Ρέντναπ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ζερμέν Ντεφό και τη θέση του θα πάρει ο Ρομάν Παβλιουτσένκο, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας για φέτος. Αμφίβολος ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος αν δεν βρεθεί στο βασικό σχήμα, τη θέση του θα πάρει ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ενώ εκτός είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες Μάικλ Ντόσον, Τόμας Χάντλστοουν, Νίκο Κράνιτσαρ και Ντάνι Ρόουζ.

 

Πιθανές ενδεκάδες

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ - Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Σόρεϊ - Μπρουντ, Μόρισον, Μουλούμπου, Τόμας - Οντεμβίγκι, Λονγκ

Τότεναμ: Φρίντελ - Γουόκερ, Κινγκ, Καμπούλ, Ασού-Εκοτό - Λένον, Πάρκερ, Μόντριτς, Μπέιλ - Παβλιουτσένκο, Φαν ντερ Φάαρτ (Αντεμπαγιόρ)