Τώρα, το καταλάβατε;

Η Τότεναμ έκανε τους οπαδούς της να καταλάβουν γιατί… ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ! Τα «σπιρούνια» που εξ αρχής είχαν βάλει το πρωτάθλημα σε προτεραιότητα, ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Μπόλτον με ευκολία, επικρατώντας 3-0, συνεχίζοντας έτσι την τρελή φετινή τους πορεία. Με δέκα από το 20' οι «γουόντερερς», λόγω αποβολής του Κέιχιλ.  



Τώρα, το καταλάβατε;

 

Α΄ημίχρονο:

Ούτε… παραγγελία να είχε κάνει το ματς η Τότεναμ. Από το 20ο λεπτό, όλα είχαν γίνει πανεύκολα και η μοναδική φυσιολογική εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών από την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ στο 7’ έγραψε το 1-0 με κοντινή προβολή από εκτέλεση κόρνερ του Μόντριτς στο δεύτερο δοκάρι, ενώ στο 18’ ο Κέιχιλ αποβλήθηκε με αυστηρή κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα στον Πάρκερ, ο οποίος έβγαινε μόνος στην πλάτη της άμυνας.

Ο Γιασκελάινεν ήταν πλέον ο άνθρωπος που καλούταν να κρατήσει τη Μπόλτον στο παιχνίδι και το έκανε, αρχικά στο σουτ του Ντεφό, το οποίο απέκρουσε εξ επαφής και στο 35ο λεπτό με την πανέμορφη επέμβαση σε προσπάθεια του σκόρερ των «σπιρουνιών», Γκάρεθ Μπέιλ.

Β’ ημίχρονο:

Ο πορτιέρο των «γουόντερερς» κρατούσε με… νύχια και με δόντια το σκορ σε τόσο χαμηλό επίπεδο, όμως τελικά νικήθηκε για δεύτερη φορά στο 50ο λεπτό. Η ωραία προσπάθεια των Γουόκερ και Αντεμπαγιόρ από δεξιά είχε τελικό αποδέκτη τον Λένον που μέσα στην περιοχή της Μπόλτον γύρισε το κορμί του και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0!

Η αποστολή των Λονδρέζων στο ματς είχε ολοκληρωθεί. Οι τρεις βαθμοί είχαν έρθει ξεκούραστα και το μοναδικό που θα μπορούσε να συμβεί ή καλύτερα, το μοναδικό που έδινε κίνητρο στους παίκτες του Ρέντναπ ήταν να διασκεδάσουν τους οπαδούς τους με μια ευρεία νίκη. Η Μπόλτον δεν μπορούσε να αντιδράσει, είχε αποδεχτεί και συμβιβαστεί με την ήττα και έδινε μάχη για να μην πάρει διαστάσεις το σκορ. Ούτε αυτό όμως κατάφερε, αφού ο Ντεφό με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έγραψε το τελικό 3-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Φρίντελ, Μπέιλ, Καμπούλ, Γκαλάς, Γουόκερ, Άσου Εκοτό, Λένον (73’ Φαν ντερ Φάαρτ), Πάρκερ (85’ Λίβερμορ), Μόντριτς, Αντεμπαγιόρ, Ντεφό

Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Ρόμπινσον, Κέιχιλ, Νάιτ, Μπογιάτα, Μουάμπα (27’ Στέινσον), Ινγκλς, Μ. Ντέιβις, Ρίο Κόκερ, Κ. Ντέιβις (62’ Πράτλεϊ), Κλάσνιτς (72’ Ενγκόγκ)