Δεν τη γλιτώνει ο Σουάρεζ

Κατηγορείται ήδη για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Πατρίς Εβρά. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Φούλαμ, με τη χειρονομία του Λουίς Σουάρεζ προς τους οπαδούς των γηπεδούχων, θα τον βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες, είτε με απόφαση της FA για τιμωρία του είτε με απόφαση του Κένι Νταλγκλίς.



Δεν τη γλιτώνει ο Σουάρεζ

Ο Σουάρεζ αποχώρησε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο του "Κρέιβεν Κότατζ" εξαιτίας της ήττας της ομάδας του και όχι μόνο. Διαμαρτυρήθηκε δικαιολογημένα για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χάνγκελαντ στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ήταν από τους πρώτους που διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή του αγώνα για την "απίθανη" αποβολή του Σπίρινγκ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Σουάρεζ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του προς τους οπαδούς της Φούλαμ και ο φωτογραφικός φακός που τον...συνέλαβε, θα τον βάλει σε μπελάδες. Ο Νταλγκλίς ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου και απάντησε πως αν η φωτογραφία αποδεικνύει την ανάρμοστη συμπεριφορά του παίκτη του, τότε θα πρέπει και ο ίδιος να μιλήσει μαζί του και να πάρει κάποιες αποφάσεις.