Γουέστ Μπρομ – Γουίγκαν

Κοντσέρτο… «πολυβόλων», σχεδόν αποκλείεται να παρατηρηθεί στο «Χόθορνς». Παρ’ όλα αυτά, η προϊστορία λέει ότι οι Γουέστ Μπρομ και Γουίγκαν δεν έχουν μείνει ποτέ στη «λευκή» ισοπαλία! Οι δυο τους κοντράρονται για τη 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με το «τρίποντο» να… σώζει ζωές!



Γουέστ Μπρομ – Γουίγκαν

Για να δικαιολογήσουμε τους ισχυρισμούς μας περί της δυσκολίας με την οποία σκοράρουν οι δύο αντίπαλοι, αρκεί μια ματιά στον πίνακα των στατιστικών στοιχείων. Εκεί, δηλαδή, που η Γουίγκαν έχει 12 και η Γουέστ Μπρομ 13 τέρματα ενεργητικό στο φετινό πρωτάθλημα. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι οι δύο λιγότερο παραγωγικές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Από την άλλη, οι «baggies» έχουν να παρουσιάσουν μόλις μια «λευκή» ισοπαλία στα τελευταία 95 παιχνίδια τους (!) ενώ οι «λάτικς» μπροστά στο φάσμα των αγώνων με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ στις επόμενες αγωνιστικές, σίγουρα δεν πρόκειται να στοχεύσουν στην κατάκτηση του ενός βαθμού.

Στόχος της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ στο «Χόθορνς» θα είναι να φροντίσει να σκοράρει περισσότερες φορές από τους γηπεδούχους! Η αποστολή της γίνεται – κάπως – πιο εφικτή με την επιστροφή του Χιούγκο Ρονταγέγκα, ενώ στη διάθεση του προπονητή τους τίθενται οι Αλκαράζ και Μπόις!

Ο Ρόι Χότζον, θα χρησιμοποιήσει τους Λονγκ και Οντεμβίγκι σαν «αιχμές του δόρατος», αλλά θα χάσει για το υπόλοιπο της σεζόν τον Ζόλταν Γκέρα.

 

Πιθανές συνθέσεις:

Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Φόστερ – Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Σόρεϊ – Τόμας, Μουλούμπου, Μόρισον, Μπραντ – Λονγκ, Οντεμβίγκι

Γουίγκαν (4-3-3): Αλ Χαμπσί – Γκόχουρι, Κάλντουελ, Αλκαράζ, Φιγκερόα – ΜακΚάρθι, Τζόουνς, Ντιαμέ – Μόσες, Γκόμες, Σάμον