Νόριτς - Νιούκαστλ

Δύσκολη έξοδος για τη Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να φιλοξενούνται από τη Νόριτς και να ψάχνουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, έτοιμοι για «πόλεμο» οι γηπεδούχοι.



Νόριτς - Νιούκαστλ

Περισσότερα από 6 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες, με τη Νιούκαστλ να μετρά συνολικά 19 νίκες κόντρα στη Νόριτς, ενώ τα «καναρίνια» 14.

Η Νόριτς μπορεί να φιγουράρει ψηλά στη βαθμολογία -σε σχέση με τις αρχικές προσδοκίες- αλλά τα ποσοστά δείχνουν ότι οι ομάδες που φιλοξενούνται στο «Κάροου» έχουν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν. Μόνο η Μπόλτον έχει επιτρέψει να γίνουν περισσότερα σουτ προς την εστία της από όλες τις άλλες ομάδες και ο Πολ Λάμπερτ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να «σφίξουν» περισσότερο την άμυνά τους.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ έχει χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις, μετά τις αναμετρήσεις της με Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει ενοχληθεί με τις ήττες, αφού αυτές ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αλλά με την ατυχία του, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές του τραυματίστηκαν. Οι «καρακάξες» έχουν δεχθεί 7 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια και το παιχνίδι με τη Νόριτς προσφέρεται για ανάκαμψη.

Αγωνιστικά νέα

Μετράει αντίστροφα ο Ζακ Γουάιτμπρεντ για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, με τον Πολ Λάμπερτ να περιμένει την απόφαση του ιατρικού επιτελείου, την τελευταία στιγμή, για το αν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Παραμένει εκτός οι Τζέιμς Βον, Ρίτσι Ντε Λαέτ και Έλιοτ Γουόρντ.

Όσον αφορά στη Νιούκαστλ, ο Άλαν Πάρντιου είδε τον Στίβεν Τέιλορ να τίθεται νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, αν και δύσκολα θα μείνει εκτός αγώνα. Τα προβλήματα αυξάνονται, αφού εκτός της αναμέτρησης με τη Νόριτς είναι και οι Ντάνι Γκάθρι και Σέικ Τιοτέ, ενώ αντίθετα ο Ζόνας Γκουτιέρες επιστρέφει στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Πιθανές συνθέσεις

Νόριτς: Ρούντι - Νότον, Μάρτιν Ρ, Μπαρνέτ, Τίρνεϊ - Φοξ, Τζόνσον, Χούλαχαν, Πίλκινγκτον - Μόρισον, Μπένετ

ΝιούκαστλΚρολ - Σίμσον, Περτς, Κολοτσίνι, Τέιλορ Ρ - Ομπερτάν, Αμπίντ, Καμπάιγ, Γκουτιέρες - Αμεόμπι Σόλα, Μπα