Μπόλτον - Άστον Βίλα

Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν πάντοτε! Η Άστον Βίλα φιλοξενείται από την Μπόλτον και έχει την παράδοση με το μέρος της, αφού έχει χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία εννιά παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Όουεν Κόιλ. Με προβλήματα οι «χωριάτες», μονόδρομος η νίκη για τους «τρότερς».



Μπόλτον - Άστον Βίλα

Η Βίλα παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας και ο Άλεξ ΜακΛις θέλει να σπάσει το ρόδι και να φύγει με τους 3 βαθμούς από το «Ρίμποκ».

Ωστόσο, η ομάδα του Σκωτσέζου τεχνικού δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία 3 παιχνίδια και αυτό προβληματίζει τους φίλους του συλλόγου.

Από την άλλη, η Μπόλτον εξακολουθεί να μην μπορεί να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης και έχει, μόλις, μια νίκη μπροστά στο κοινό της. Μάλιστα, οι Γουόντερερς έχει τη χειρότερη άμυνα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην έδρα της, κάτι που θέλει να βελτιώσει ο Όουεν Κόιλ.

Αγωνιστικά νέα

Οι «τρότερς» θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γκάρι Κέιχιλ, όπως και τον Νάιτζελ Ρίο-Κόρερ, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά. Τιμωρημένος ο Ντέιβιντ Γουέδερ.

Με αναπληρωματικό τερματοφύλακα οι «χωριάτες», με τον Μπραντ Γκούζαν να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν. Εκτός και ο Ζερμέν Τζίνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

 

Πιθανές συνθέσεις

ΜπόλτονΓιασκελάινεν - Μπογιάτα, Κέιχιλ, Νάιτ, Ρόμπινσον - Ιγκλς, Ρίο Κόκερ, Ντέιβις Μ, Μουάμπα - Ντέιβις Κ, Κλάσνιτς

Άστον ΒίλαΓκούζαν - Χάτον, Νταν, Κόλινς, Γουόρνοκ - Ενζόγκμπια, Ντελφ, Πετρόφ, Αγκμπονλαχόρ - Μπεντ, Χέσκεϊ