Φούλαμ – Μπόλτον

Μάχη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στο «Κρέιβεν Κότατζ» το Σάββατο (17:00) όπου η Φούλαμ που βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας Μπόλτον. Σημαντική ανάσα η νίκη και για τους δύο αντιπάλους.



Φούλαμ – Μπόλτον

Η Φούλαμ τρέχει ένα αρνητικό σερί προερχόμενη από ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως από αποκλεισμό σοκ στο Europa League από την Οντένσε εντός έδρας. Το γκολ των φιλοξενούμενων στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και άφησε τους παίκτες του Μάρτιν Γιολ απογοητευμένους εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Με νίκη μπορεί να πλησιάσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αγωνιστικά τώρα ο τραυματισμός του Σβάρτσερ στον αυχένα θα τον αφήσει εκτός δράσης για 1,5 μήνα και κλήθηκε εσπευσμένα πίσω ο δανεικός στην Ίπσουιτς Στόκντεϊλ. Εκτός παραμένουν οι Νταφ, Ντέιβις, Σίντγουελ, Γκριγκέρα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ζαμόρα με χτύπημα στο γόνατο. Ίσως επιστρέψει ο Μέρφι.

Όσο και να προσπαθεί η Μπόλτον, πάει από το κακό στο χειρότερο. Μόνη στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ με 9 βαθμούς, με 12 ήττες σε 15 ματς! Παραμένει η μόνη ομάδα χωρίς ισοπαλία στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Όουεν Κόιλ ότι αλχημείες και να κάνει δεν μπορεί να βρει λύση για την άμυνα. Η ομάδα έχει με διαφορά το χειρότερο παθητικό από όλους με 36 γκολ!

Στα αγωνιστικά ο Κλάσνιτς θα δώσει κανονικά το παρών αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ωστόσο οι απουσίες δεν είναι και λίγες. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μίαρς, Χόλντεν, Λι, Ρίκετς, Ρίλεϊ, Ντέιβις, ενώ τιμωρημένος είναι ο Γουίτερ.

Πιθανές Συνθέσεις

Φούλαμ: Στόκγουελ, Ρίισε, Χάγκελαντ, Σεντέρος, Κέλι, Ντέμπσεϊ, Ετούχου, Μέρφι, Ρουίζ, Ντεμπελέ, Ζαμόρα

Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Ρόμπινσον, Νάιτ, Κέιχιλ, Μπογιατά, Ρίο Κόκερ, Μ.Ντέιβις, Ιγκλς, Μουάμπα, Κ.Ντέιβις, Κλάσνιτς