Γουλβς –Στόουκ

Τρόπο να περάσει από την έδρα της Γουλβς (Σάββατο, 17:00) θα προσπαθήσει να βρει για ακόμη ένα χρόνο η φορμαρισμένη Στόουκ, αλλά οι πάντα επικίνδυνοι «λύκοι» δεν της το έχουν επιτρέψει αυτό από το μακρινό 1967!



Γουλβς –Στόουκ

Δύο μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Γουλβς και με την παράδοση καθαρά υπέρ της θα προσπαθήσει να φτάσει στην νίκη-ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια. Σε μεγάλα κέφια ο Φλέτσερ που με πέντε γκολ στα τελευταία έξι ματς κρατά την ομάδα όρθια στη βαθμολογία.

Στα αγωνιστικά ο Μικ Μακάρθι έχει να προβληματιστεί με τον τραυματισμό τόσο του Ντέιβ Έντουαρντς όσο και του Ματ Τζάρβις αλλά οι παίκτες πιθανότατα να προλάβουν την αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα, τραυματίες παραμένουν οι Τζόντι Κράντοκ και Κέβιν Φόλεϊ.

Η φορμαρισμένη Στόουκ μετά τη νίκη επί της Τότεναμ στο πρωτάθλημα συνεχίζει την ανοδική της πορεία κοιτώντας ακόμη πιο ψηλά. Η ήττα που γνώρισε από την Μπεσίκτας μεσοβδόμαδα με την αναπληρωματική ομάδα δεν της στέρησε την πρόκριση, αλλά την έριξε στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση με αποτέλεσμα να βρει απέναντί της τη Βαλένθια!

Ο Τόνι Πιούλις αφού ξεκούρασε στο Europa League όλους τους βασικούς του, πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που επικράτησε κόντρα στα «σπιρούνια» με τον Γούντγκεϊτ να παραμένει βασικός στην άμυνα και τους Κράουτς και Γουόλτερς στην επίθεση. Εκτός ο Σιντιμπέ.

 

Πιθανές Συνθέσεις

Γουλβς: Χένεσεϊ, Ζούμπαρ, Κράντοκ, Μπέρα, Γουάρντ, Ο’Χάρα, Χένρι, Τζάρβις, Φλέτσερ, Ντόιλ

Στόουκ: Σόρενσεν, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Χουτ, Γούντγκεϊτ, Εθέρινγκτον, Γουίλσον, Πέναντ, Γουίλαν, Κράουτς, Γουόλτερς