Μπλάκμπερν - Γουέστ Μπρομ

Με σύμμαχο την παράδοση και τις πρόσφατες εμφανίσεις της, η Μπλάκμπερν υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και ψάχνει τη νίκη που θα τη φέρει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι φιλοξενούμενοι.



Μπλάκμπερν - Γουέστ Μπρομ

Η ομάδα του Στιβ Κιν στάθηκε αξιοπρεπώς στο «Στάδιο του Φωτός» την περασμένη αγωνιστική και μέχρι το 80’ κρατούσε τη νίκη, με το τελικό αποτέλεσμα (2-1) να την αδικεί.

Από την πλευρά της, η Γουέστ Μπρομ δεν μπορεί να πιάσει ρυθμό στην απόδοσή της και τα αποτελέσματα της έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Η ομάδα του Ρόι Χότζον έχει πάρει μόνο 4 βαθμούς στα τελευταία 6 παιχνίδια και τα «σύννεφα» έκαναν την εμφάνισή τους για τα καλά, πάνω από το «Χόθορνς».

Αγωνιστικά νέα

Ο Στιβ Κιν έχει αρχίσει να νιώθει πιο ήσυχος και να αισιοδοξεί για καλύτερη συνέχεια, ωστόσο τα χαμόγελα δεν κρατούν για πολύ. Τα «ρόδα» θα αντιμετωπίσουν τους «baggies» με πολλά προβλήματα, αφού ο Τζούνιορ Χοιλέτ έχει τεθεί νοκ-άουτ. Ο Μάρτιν Όλσον δεν είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση, ωστόσο ο Κιν δεν πρόκειται να ρισκάρει να μην τον χρησιμοποιήσει. Θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει και ο Γκαέλ Ζιβέ, ο οποίος –επίσης- δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ η μοναδική επιστροφή είναι ο Ενζονί.

Αντίθετα, ο Στίβεν Ριντ είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Ρόι Χότζον, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά –λογικά- θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

 

Πιθανές ενδεκάδες

ΜπλάκμπερνΡόμπινσον – Σαλγκάδο, Σαμπά, Νταν, Ζιβέ – Βούκσεβιτς, Λόου, Νταν, Πέντερσεν – Φορμίκα, Γιακούμπου

Γουέστ ΜπρομΦόστερ – Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Σόρεϊ – Μπρουντ, Σάρνερ, Μουλούμπου, Τόμας – Λονγκ, Οντεμβίγκι