Έβερτον – Νόριτς

Μια προβληματισμένη Έβερτον και μια ανεβασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά Νόριτς θα αναμετρηθούν στο «Γκούντισον Παρκ». Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τρόπο να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και τους φιλοξενούμενους να δώσουν συνέχεια στο πρόσφατο σερί τους.



Έβερτον – Νόριτς

Τα «καναρίνια» έχουν πετύχει 2 συνεχόμενες νίκες, κάτι που συμβαίνει –μόλις- για δεύτερη φορά φέτος και ο Πολ Λάμπερτ προσπαθεί να «χτίσει» πάνω στο θρίαμβο επί της Νιούκαστλ.

Η Νόριτς πρέπει να βελτιώσει την άμυνά της στα εκτός έδρας παιχνίδια, αν και απέναντί της θα βρεθεί η χειρότερη επίθεση στην έδρα της.

Η Έβερτον έχει σκοράρει, μόλις, 7 φορές σε ισάριθμα παιχνίδια και ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι προβληματισμένος με την συγκομιδή των παικτών του, τόσο σε βαθμούς, όσο και σε γκολ. Ωστόσο, τα «ζαχαρωτά» έχουν καλή παράδοση κόντρα στη Νόριτς, μην έχοντας γνωρίσει την ήττα στα τελευταία 4 παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει νέα προβλήματα τραυματισμών, ενώ αντίθετα ενδέχεται να επιστρέψουν οι Λίον Όσμαν και Ρόιστον Ντρέντε. Έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι ο Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος –όμως- δεν είναι 100% έτοιμος.

Στο ίδιο μοτίβο και οι φιλοξενούμενοι, με τον Πολ Λάμπερτ να έχει μοναδικό απόντα τον Ρίτσι Ντε Λαέ, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και καιρό.

 

Πιθανές συνθέσεις

ΈβερτονΧάουαρντ – Χίμπερτ, Γιαγκέλκα, Χαϊτίνγκα, Μπέινς – Κόουλμαν, Φελαϊνί, Ρόντγουελ, Μπιλιαλεντίνοφ – Κέιχιλ, Σαχά

Νόριτς: Ρούντι – Νότον, Γουάιτμπρεντ, Μάρτιν Ρ, Τίρνι – Κροφτς, Φοξ, Χούλαχαν, Σέρμαν – Χολτ, Μόρισον