Νιούκαστλ – Σουόνσι

Να πάρει τη νίκη που θα τη φέρει και πάλι μέσα στην πρώτη εξάδα θέλει η Νιούκαστλ, η οποία έχει χάσει έδαφος στις τελευταίες αγωνιστικές. Αντίπαλός της η φορμαρισμένη Σουόνσι, η οποία στα μισά παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχει δεχθεί γκολ!



Νιούκαστλ – Σουόνσι

Ο Άλαν Πάρντιου βλέπει την ομάδα του να μην μπορεί να δώσει συνέχεια στα πολύ καλά αποτελέσματα των πρώτων 10 αγωνιστικών και το παιχνίδι κόντρα στη Σουόνσι αποτελεί ευκαιρία για ανάκαμψη.

Η εικόνα που παρουσιάζουν οι «καρακάξες» μόνο ικανοποιητική δεν είναι. αφού έχουν δεχθεί 11 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια.

Αντίθετα, η Σουόνσι έχει καταφέρει και δεν έχει δεχθεί τέρμα σε 7 αγώνες μέχρι στιγμής, κάτι που κάνει την ουαλική ομάδα να φιγουράρει στη μέση της βαθμολογίας. Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να αγωνιστούν με πάθος και αναμένεται να δώσει ιδιαίτερο βάρος στο να κλείσει τους διαδρόμους που οδηγούν στην εστία του Βορμ.

Αγωνιστικά νέα

Ιδιαίτερα χαρούμενος ένιωσε ο Πάρντιου όταν πληροφορήθηκε ότι μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Μάικ Γουίλιαμσον και Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, κάτι που σημαίνει ότι η Νιούκαστλ θα έχει αξιόπιστες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Έτοιμος για το παιχνίδι με τη Σουόνσι και ο Σικ Τιοτέ, ενώ δεν υπολογίζεται ο Νταν Γκόσλινγκ, λόγω τιμωρίας.

Όσον αφορά στη Σουόνσι, ο Τζο Άλεν επιστρέφει μετά την τιμωρία του, ενώ στη διάθεση του Ρότζερς έχουν τεθεί και οι Γκάρι Μονγκ και Ντάνι Γκράχαμ.

 

Πιθανές συνθέσεις

ΝιούκαστλΚρολΣίμσον, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Τέιλορ ΡΟμπερτάν, Τιοτέ, Καμπάιγ, ΓκουτιέρεςΑμεόμπι Σ, Μπα

ΣουόνσιΒορμΡίτσαρντς, Γουίλιαμς, Μονκ, ΤέιλορΜπρίτον, Γκόουερ, ΆλενΣινκλέρ, Γκράχαμ, Ντάιερ