Σουόνσι-Τότεναμ

Στο γήπεδο της Σουόνσι δοκιμάζεται η Τότεναμ που θέλει να αποδείξει ότι οι στόχοι της τη φετινή σεζόν δεν έχουν ταβάνι. Εντός έδρας οι «κύκνοι» είναι δυνατοί και το εκμεταλλεύονται, αλλά η φόρμα των «σπιρουνιών» είναι εντυπωσιακή και η διαφορά από την κορυφή παραμένει μικρή.



Σουόνσι-Τότεναμ

Τρεις αγώνες χωρίς νίκη μετρά η Σουόνσι και αυτό είναι λογικό να την ρίξει κάπως βαθμολογικά υποχωρώντας στη 14η θέση. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι εκτός έδρας όπου μαζί με την Μπλάκμπερν είναι οι δύο μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη. Εντός έδρας πάντως δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Με μόλις μία ήττα έχει το περιθώριο να ανασαίνει ακόμη άνετα πέντε ολόκληρους βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Τότεναμ είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος πίσω από τη Γιουνάιτεντ και μετρά έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα οκτώ τελευταία της ματς. Οι παίκτες του Χάρι Ρέντναπ έχουν συνηθίσει στην ίδια σχεδόν ενδεκάδα από το ξεκίνημα της σεζόν στο πρωτάθλημα και πετούν από νίκη σε νίκη. Η τελευταία στην έδρα της Νόριτς μείωσε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή στους εφτά βαθμούς ενώ έχει και αγώνα λιγότερο.