Άρσεναλ-ΚΠΡ

Να καταφέρει να βρεθεί εντός τετράδας όσο πιο σύντομα γίνεται θέλει η Άρσεναλ που υποδέχεται την ΚΠΡ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «ρέιντζερ» βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και οι «κανονιέρηδες» δεν σκοπεύουν να τους επιτρέψουν να τη βελτιώσουν τώρα.



Άρσεναλ-ΚΠΡ

Προβληματισμένος από τα συνεχή σκαμπανεβάσματα της ομάδας είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, με την ομάδα να μην είναι σταθερή και να μην μπορεί να φτάσει σε δύο συνεχόμενες νίκες. Η εντός έδρας ισοπαλία με τη Γουλβς της στέρησε τη δυνατότητα να ανέβει από την πέμπτη θέση της κατάταξης ξεπερνώντας την Τσέλσι και σε αυτό ευθύνονται κυρίως οι πολλοί τραυματισμοί και η αναποτελεσματικότητα μπροστά. Δέχεται πάντως γκολ και σε όλους τους τελευταίους της αγώνες.

Η κατρακύλα συνεχίζεται για την ΚΠΡ και ο Νιλ Γουόρνοκ δεν έχει βρει ακόμη πώς να τη σταματήσει. Οι «ρέιντζερς» αποτελούν με διαφορά την πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος έχοντας ξεχάσει πως είναι η χαρά της νίκης. Στα τελευταία τους έξι ματς μετρούν μόλις δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και το αρνητικό αυτό σερί τους έχει φέρει αρκετά χαμηλά να βλέπουν τη ζώνη του υποβιβασμού από απόσταση τριών βαθμών.