Στόουκ-Γουίγκαν

Να επανέλθει στις νίκες θέλει η Στόουκ που υποδέχεται τη Γουίγκαν στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το δρόμο για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και το Μπριτάνια δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενη έδρα.



Στόουκ-Γουίγκαν

Δύο παιχνίδια χωρίς νίκη μετρά η Στόουκ και μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Άστον Βίλα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει μπροστά στον κόσμο της, θέλει να γυρίσει την κατάσταση και να μαζέψει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Γιατί όχι και ψηλότερα από την όγδοη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Με τα παιχνίδια της τον τελευταίο καιρό ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της η Γουίγκαν κατάφερε να ανέβει στη βαθμολογία και στη 18η θέση ναι μεν παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά βλέπει με αισιοδοξία δύο βαθμούς πιο πάνω τη σωτηρία. Μετρά τρεις αγώνες χωρίς νίκη, αλλά αναλογιζόμενη πως αυτά τα ματς ήταν κόντρα σε Τσέλσι, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, οι δύο ισοπαλίες και μία ήττα αντίστοιχα δεν ήταν άσχημη συγκομιδή.