Τσέλσι – Άστον Βίλα

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι υποδέχεται την Άστον Βίλα με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ούτως ώστε να μην απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.



Τσέλσι – Άστον Βίλα

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μετρούν έξι ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο τα τελευταία τρία έμειναν στην ισοπαλία, με τους «μπλε» να βρίσκονται πλέον στο -11 από τις πρωτοπόρους Σίτι και Γιουνάιτεντ. Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα τρία αυτά παιχνίδια (Γουίγκαν, Τότεναμ, Φούλαμ) το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-1 και ο Αντρέ Βίλας Μπόας με δηλώσεις του μετά τον τελευταίο αγώνα φάνηκε να… αποχαιρετά τις όποιες ελπίδες για τον τίτλο!

Σε πολύ χειρότερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» μετρούν μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας πετύχει μόλις τρία τέρματα σε αυτό το διάστημα και ο Άλεξ ΜακΛίς μόνο… άνετα δεν μπορεί να νιώθει στον πάγκο της ομάδας.

Πολλά γκολ «δείχνει» η παράδοση των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων στο Λονδίνο. Με μια ματιά στα τελευταία παιχνίδια μπορεί κάποιος να δει σκορ τύπου 3-3, 4-4 και 7-1. Μάλιστα στις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις με γηπεδούχο την Τσέλσι έχουν σημειωθεί συνολικά 24 γκολ!