Άρσεναλ-Σουόνσι (preview)

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες, μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, η Άρσεναλ υποδέχεται στο Λονδίνο τη Σουόνσι, η οποία προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Γουέστ Μπρομ που έβαλε τέλος στο εξαιρετικό σερί των «baggies». Στην 7η θέση με 21 βαθμούς η ομάδα του Βενγκέρ, στην 8η και το -1 οι «κύκνοι».  



Άρσεναλ-Σουόνσι (preview)

Οι «κανονιέρηδες», αν και προηγήθηκαν νωρίς-νωρίς στο παιχνίδι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και το γκολ του Φελαϊνί διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τους Λονδρέζους, μιας και είχε προηγηθεί το 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άστον Βίλα το περασμένο Σάββατο.

Η Σουόνσι έγινε τελικά η ομάδα που έβαλε τέλος στην… ξέφρενη πορεία της Γουέστ Μπρομ. Η ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα 39 λεπτά της αναμέτρησης στο «Λίμπερτι» και ήταν αρκετά να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1 που την έστειλε στους 20 βαθμούς και την 8η θέση του πίνακα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Κοσιελνί, ενώ την τελευταία στιγμή αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή των Ποντόλσκι, Γουόλκοτ και Σανιά, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ τους.

Από την πλευρά του ο Μίκαελ Λάουντρουπ ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πάμπλο Ερνάντες και Ντάνι Γκρέιαμ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Γκιμπς, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Καθόρλα, Γουόλκοτ, Ποντόλσκι, Ζιρού
Σουόνσι: Τρέμελ, Ράνχελ, Γουίλιαμς, Τσίκο Φλόρες, Ντέιβις, Κι, Μπρίτον, Ντε Γκούζμαν, Ντάιερ, Ρούτλετζ, Μίτσου