Γουέστ Μπρομ-Στόουκ (preview)

Σπάνια γεύεται την ήττα στη φετινή σεζόν η Γουέστ Μπρομ. Αυτό συνέβη την περασμένη Τετάρτη κόντρα στη Σουόνσι και σήμερα η ομάδα του Στιβ Κλαρκ θα ψάξει κόντρα στη Στόουκ την άμεση επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα.  



Γουέστ Μπρομ-Στόουκ (preview)

Στο «Λίμπερτι» έμελε να μπει τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών της Γουέστ Μπρομ. Οι «Baggies» δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Σουόνσι με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται στα πρώτα 45 λεπτά. Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ απέκτησε πλέον «συγκάτοικο» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα την Τσέλσι, ενώ η απόσταση από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «άνοιξε» στους 7 βαθμούς.

Από την πλευρά της η Στόουκ απέδειξε ότι το κάστρο του «Μπριτάνια» θα… πέσει πολύ δύσκολα και φέτος. Οι «Potters» αν και μέχρι το 80ο λεπτό βρίσκονταν πίσω στο σκορ απέναντι στη Νιούκαστλ, κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς και με τα γκολ των Γουόλτερς και Ζερόμ στο τελευταία δεκάλεπτο διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο (νίκη 2-1) που «τρέχουν» από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Στιβ Κλαρκ δεν θα έχει για αρκετό καιρό στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα, Μπεν Φόστερ, ο οποίος χειρουργήθηκε την περασμένη Τρίτη. Υπάρχουν πάντως και ευχάριστα καθώς επιστρέφει ο Ζόλταν Γκέρα που έλειψε μεσοβδόμαδα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Τόνι Πιούλις ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς τον τραυματία Κράουτς, με τον Τζόουνς να παίρνει τη θέση του στην επίθεση και τον Όουεν να μπαίνει, κατά πάσα πιθανότητα, στην αποστολή.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ, Τζόουνς, ΜακΌλει, Όλσον, Ρίντγουελ, Γιάκομπ, Μόρισον, Γκέρα, Μπραντ, Οντεμβίγκι, Λονγκ
Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Σότον, Σόουκρος, Χουτ, Κάμερον, Γουίλαν, Ενζονζί, Γουόλτερς, Εθέρινγκτον, Άνταμ, Τζόουνς