Όπως το 1994...

Το εις βάρος της 3-1 καλείται να ανατρέψει σήμερα η Άστον Βίλα απέναντι στην Μπράντφορντ για να βρεθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ. Κάτι ανάλογο δηλαδή που πέτυχε το 1994 κόντρα στην Τρανμίρ, κερδίζοντας μετέπειτα στον τελικό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αντι Τάουνσεντ, θυμάται τη βραδιά εκείνη…



Όπως το 1994...

Ο Ιρλανδός είναι ακόμα ο τελευταίος αρχηγός της Άστον Βίλα που σήκωσε «κούπα». Στον τελικό του Λιγκ Καπ το 1996, η Βίλα επικράτησε της Λιντς με σκορ 3-0 και ήταν αυτός με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, που σήκωσε πρώτος το τρόπαιο. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο Τάουνσεντ ήταν βασικότατο στέλεχος των «villagers» και η βραδιά του επαναληπτικού με την Τρανμίρ, τού φέρνει μνήμες ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

«Καταλαβαίνω απόλυτα πως θα νιώθουν τα παιδιά, την ώρα που θα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι νιώθαμε και εμείς εκείνο το βράδυ. Γνωρίζαμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο αν και η Τρανμίρ αγωνιζόταν μια κατηγορία πιο χαμηλά. Έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά θυμάμαι το άγχος μας, ειδικά όταν οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι» ανέφερε ο Τάουνσεντ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι θα παρακολουθήσει τον σημερινό ημιτελικό με το ίδιο πάθος που είχε και εκείνο το βράδυ του 1994.