Τα… πήρε στο κρανίο ο Βενγκέρ

Έξαλλος έγινε ο Αρσέν Βενγκέρ κατά την συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, όταν ρωτήθηκε για τη στασιμότητα στις μεταγραφές. «Εδώ και 16 χρόνια είμαι πολύ επιτυχημένος στις μεταγραφές και δεν μπορείτε να με κατηγορείτε συνέχεια» ανέφερε μεταξύ άλλων.



Τα… πήρε στο κρανίο ο Βενγκέρ

Ποιος είδε τον Αλσατό και δεν τον φοβήθηκε.

Ο Αρσέν Βενγκέρ κλήθηκε να απαντήσει για τις μεταγραφικές κινήσεις που δεν έχουν γίνει φέτος στην Άρσεναλ, λίγες ώρες πριν το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs του Champions League.

Ο κόουτς των «κανονιέρηδων» ρωτήθηκε για πλάνα του, αλλά όταν κάποιος του ανέφερε την Τότεναμ και τις μεταγραφές που έχει κάνει, άναψαν τα… λαμπάκια του.

«Ειλικρινά, το ακούω αυτό εδώ και 16 χρόνια. Αυτό που είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να βλέπεις ένα ωραίο παιχνίδι. Όλα τα άλλα είναι καλά για τις εφημερίδες, αλλά όχι για το άθλημα. Ποδόσφαιρο είναι η ποιότητα του αγώνα. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα τελευταία 16 χρόνια, ήμασταν πολύ επιτυχημένοι στο μεταγραφικό παζάρι. Αν δείτε τους ποδοσφαιριστές που είχαμε πάρει, θα καταλάβετε ότι είναι παγκοσμίου επιπέδου. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό» τόνισε και πρόσθεσε αναφορικά με το θέμα του Γιοάν Καμπάιγ:

«Δεν είναι δική μου δουλειά να σας εξηγήσω τις κινήσεις μου. Αλλά δεν μπορείτε να με κατηγορείτε ότι δεν κάνω μεταγραφές και όταν προσπαθώ να κάνω, να με κατηγορείτε και πάλι».