«Θα φτάσει στην κορύφωσή του με τη Λίβερπουλ»

Ο Λουίς Σουάρες υπέγραψε νέο, πολυετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και ο Μπρένταν Ρότζερς μόνο σε πελάγη ευτυχίας θα μπορούσε να είναι. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως με την επέκταση της συνεργασίας του με τους «κόκκινους», ο Ουρουγουανός θα φτάσει στο απόγειο της καριέρας του αγωνιζόμενος στο «Άνφιλντ».



«Θα φτάσει στην κορύφωσή του με τη Λίβερπουλ»

Ένα χαρμόσυνο νέο για όλους όσους ασχολούνται με τη Λίβερπουλ και ιδιαίτερα για τους οπαδούς, χαρακτήρισε την ανανέωση του συμβολαίου του Λουίς Σουάρες, ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Βορειοϊρλανδός στάθηκε στο γεγονός ότι ο 26χρονος θα παραμείνει στο «Άνφιλντ» για πολλά χρόνια ακόμα, κάτι που θα του επιστρέψει να σχεδιάσει το μέλλον της ομάδας πάνω στον ταλαντούχο στράικερ.

«Είναι φανταστικά νέα για όλους όσους έχουν σχέση με τον σύλλογο. Την ομάδα, τους ιδιοκτήτες και κυριότερο απ' όλα τους οπαδούς», τόνισε αρχικά ο Ρότζερς.

«Ο Λουίς είναι ένα παγκοσμίου κλάσεως ταλέντο και το να διασφαλίζουμε τις υπηρεσίες του είναι άκρως σημαντικό για αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε εδώ», δήλωσε στη συνέχεια και προσέθεσε:

«Το πιο σημαντικό και το πιο σπουδαίο είναι ότι είναι μόλις 26 ετών. Τα καλύτερά του χρόνια είναι ακόμα μπροστά και τώρα ξέρουμε ότι θα τον δούμε να φτάνει στην κορύφωσή του με τη φανέλα της Λίβερπουλ».

Διαβάστε επίσης: Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Σουάρες!