Χαλ - Φούλαμ (preview)

Απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε, ωστόσο, αυτή την φορά η Χαλ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να νικήσει την Φούλαμ, η οποία με τη σειρά της ναι μεν έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο προέρχεται από «τόνωση» βαθμολογική και ψυχολογική.



Χαλ - Φούλαμ (preview)

Οι «τίγρεις» πήγαν να κάνουν το «μπαμ» των Χριστουγέννων, όταν προηγήθηκαν με δύο τέρματα των πρωταθλητών Αγγλίας, όμως στη συνέχεια έμειναν από δυνάμεις και δεν πήραν τίποτα στο «KC Stadium». Έχουν να νικήσουν περίπου ένα μήνα, όταν την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου είχαν επιβληθεί της Λίβερπουλ και αν μη τι άλλο η ομάδα του Μπρους θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Πάντως, οι νεοφώτιστοι έχουν ήδη συγκεντρώσει 20 βαθμούς, είναι στην 12η θέση της Πρέμιερ, ύστερα από 18 αγώνες και η πορεία τους κρίνεται ιδιαίτερα καλή.

Στην αντίπερα... όχθη η Φούλαμ. Οι «cottagers» έδειξαν χαρακτήρα στην Boxing Day όταν γύρισαν το ματς και νίκησαν τη Νόριτς. Βέβαια, αυτό το τρίποντο δεν ήταν ικανό να τους κρατήσει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έπεσαν μέσα σε αυτήν. Γι’ αυτό και θέλουν να φύγουν με το διπλό από το «σπίτι» της Χαλ, ούτως ώστε να ατενίσουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Για τους σημερινούς γηπεδούχους, λογικά δύσκολα θα δούμε τους ΜακΓκρέγκορ και Μέιλερ, αφού αμφότεροι αποκόμισαν τραυματισμούς στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπρους. Οριστικά νοκ-άουτ οι Κουίν και Αλούκο.

Απ’ την ομάδα του Μόλεστιν θα απουσιάσει ξανά ο Στεκέλενμπουργκ, αφού ο Αυστραλός γκολκίπερ έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, ενδεχομένως επιστρέψει ο Μπερμπάτοφ που έχασε το παιχνίδι με τη Νόριτς, ενώ εκτός είναι οι Χάγκελαντ, Σεντέρος και Μπριγκς.