Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ (preview)

Στο «Άπτον Παρκ», η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την πρώτη να ‘χει μια μόλις μια νίκη εδώ και 11 παιχνίδια(!) πρωταθλήματος, ενώ τη δεύτερη να εξίσου μία στα 12(!) τελευταία της!



Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ (preview)

Δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα για τους «χωριάτες» την φετινή σεζόν. Ο στόχος της γρήγορης παραμονής έχει πάει... περίπατο, αφού ύστερα από 18 αγώνες, η ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με τα τρίποντα να έρχονται με το... σταγονόμετρο, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς. Για την ώρα ο Σαμ Άλαρνταϊς στηρίζεται από τη διοίκηση, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό το για πόσο ακόμα εφόσον συνεχίσει αυτή η κατάσταση. 

Απ’ την άλλη, η Γουέστ Μπρομ είναι λίγο καλύτερα, αλλά γενικά στο ίδιο μοτίβο. Οι «baggies» προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Τότεναμ και ελπίζουν να πάρουν κάτι θετικό στο δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από το σπίτι τους. Προπονητής «μόνιμος» ακόμα δεν υπάρχει με την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Κλαρκ να συνεχίζεται και τον Κιθ Ντάουνινγκ να συνεχίζει τη δουλειά προσωρινά από τον πάγκο. Στους 17 βαθμούς ο σύλλογος, οριακά πάνω από την τριάδα που «πέφτει».

Αμφίβολος για την Γουέστ Χαμ είναι ο Κόλινς, καθώς χτύπησε απέναντι στην Άρσεναλ. Εκτός σίγουρα οι Κάρολ, Βαζ Τε, Ντάουνινγκ και Ριντ. Για τους φιλοξενούμενους «ερωτηματικό» παραμένει η παρουσία των Λονγκ και Ανιτσέμπε, ενώ τα βρετανικά Μέσα θεωρούν πως ο τεχνικός τους θα κάνει ένα μίνι rotation.