Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Με το ηθικό... ακμαιότατο και τη διάθεση στα ύψη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της στους πέντε αγώνες, παίρνοντας το τρίποντο κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Νόριτς.



Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες έχει πάρει τη νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αφήνοντας πίσω τις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στις αρχές του Δεκέμβρη.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, έχοντας οχτώ βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και με οδηγό το σερί των 10 αγώνων χωρίς ήττα μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» ελπίζει σε μία ακόμα νίκη, η οποία θα την διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Νόριτς βρίσκεται σε ρηχά νερά, έχοντας μόλις μία νίκη μέσα στον μήνα Δεκέμβρη και τρεις συνολικά από τον περασμένο Οκτώβρη.

Τα «καναρίνια» δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή θέση, αφού με 19 βαθμούς σε 18 αγώνες έχουν πλασαριστεί στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις τρεις βαθμούς να τα χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Αγωνιστικά νέα:

Νόριτς:

Τον Τζόνι Χάουσον θα μπορέσει να έχει και πάλι στη διάθεσή του για το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κρις Χιούτον.

Τις πέντε κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο παιχνίδι κόντρα στη Φούλαμ ο Μίκαελ Τέρνερ και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Νόριτς κρίνεται ο Ράφαελ. Ο Βραζιλιάνος υπέστη έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς στο παιχνίδι της Boxing Day κόντρα στη Χαλ και δύσκολα θα βρεθεί στα πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Απών θα είναι και ο Φιλ Τζόουνς λόγω τραυματισμού στο πόδι, όπως και ο Αντόνιο Βαλέντσια ο οποίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τη Χαλ και είναι τιμωρημένος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νόριτς (4-4-2): Ράντι – Γουίτεκερ, Μπένετ, Μπασόνγκ, Όλσον – Σνόντγκρας, Φερ, Τζόνσον, Ρέντμοντ – Ελμάντερ, Χούπερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα – Ράφαελ, Σμόλινγκ, Έβανς, Εβρά – Φλέτσερ, Κλέβερλι, Κάρικ, Ρούνεϊ, Γιάνγκ – Γουέλμπεκ