Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παραμείνουν σε τροχιά ευρωπαϊκών θέσεων και γιατί όχι να επιστρέψουν στην πεντάδα, εφόσον η Τότεναμ χάσει βαθμούς, αντιμετωπίζουν στην Έβερτον τη σημερινή αναμέτρηση με  την Κρίσταλ Πάλας.



Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το αρνητικό αποτέλεσμα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τις προηγούμενες μέρες και να εστιάσει, χωρίς άγχος και φόβο, στην αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών κόντρα στους νεοφώτιστους.

Περιθώρια για νέες απώλειες, πόσο μάλλον στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, δεν υπάρχουν, συνεπώς τα «ζαχαρωτά» δεν θα συμβιβαστούν με τίποτε άλλο εκτός της νίκης.

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να υφίστανται, με τους Λουκάκου, Οβιέδο, Αλκαράζ, Γκίμπσον και Κονέ να παραμένουν εκτός πλάνων. Αντίθετα, δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Λασινά Τραορέ.

Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εύκολη εντός έδρας νίκη επί της Γουέστ Μπρομ (3-1), όμως γνωρίζουν ότι πρέπει να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στο «Γκούντισον Παρκ». Μακριά από το κοινό τους έχουν σοβαρό πρόβλημα, κάτι που μαρτυρούν και οι δέκα ήττες σε δώδεκα ματς (τα άλλα δύο είναι νίκες). Μοναδικός απών για την Πάλας θα είναι ο Κάμερον Ζερόμ.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων στο «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, μετρώντας 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ – Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστάν, Μπέινς – Μπάρι, ΜακΚάρθι – Νέισμιθ, Όσμαν, Πιενάαρ – Μιραλάς

Κρίσταλ Πάλας (4-5-1): Σπερόνι – Γουάρντ, Νταν, Ντελανέι, Λέντλεϊ – Πάντσεον, Ντιγκατσόι, Τζέντινακ, Μπολασιέ, Ινς - Σαμάκ