Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ (preview)

Την άμεση επιστροφή της στις νίκες, αλλά και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, θα ψάξει απόψε η Μάντσεστερ Σίτι  κόντρα στη Σάντερλαντ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Σέντρα της αναμέτρησης στις 21:45. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε 20 ημέρες και στον τελικό του Λιγκ Καπ.



Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ (preview)

Οι «πολίτες» προέρχονται από δύο ματς χωρίς νίκη, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι (0-1) δεν τα κατάφεραν ούτε κόντρα στη Νόριτς.

Το 0-0 στο «Κάροου Ρόουντ» στέρησε τη δυνατότητα από το συγκρότημα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να πιάσει κορυφή και το περιόρισε στην 3η θέση του πίνακα, στο -2 από την πρωτοπόρο πλέον Τσέλσι και στο -1 από τη 2η Άρσεναλ.

Η Σάντερλαντ από την άλλη πλευρά προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (0-2) στο ματς με τη Χαλ που την άφησε στους 24 βαθμούς, μόλις έναν περισσότερο από την 18η θέση και τη Γουέστ Χα.

Οι «μαυρόγατες» έμειναν από νωρίς με παίκτη λιγότερο λόγω της τρίτης φετινής αποβολής του Γουές Μπράουν και δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο που «έτρεχαν» στο πρωτάθλημα από τις 11/1 με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς.

Στο ματς του πρώτου γύρου η Σάντερλαντ είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη στο «Στάδιο του Φωτός» με τον Μπάρντσλεϊ να είναι πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1-0) στο 21ο λεπτό.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Πελεγκκρίνι για ακόμα ένα ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αγουέρο, Φερναντίνιο, Νασρί και Χάβι Γκαρσία.

Ο τιμωρημένος Μπράουν και οι τραυματίες Φλέστερ, Γουέστγουντ και Κουεγιάρ είναι αυτοί που βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Γκουστάβο Πογιέτ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Τουρέ, Μίλνερ, Νάβας, Σίλβα, Τζέκο, Νεγρέδο

Σάντερλαντ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Ο’ Σέι, Βεργίνι, Αλόνσο, Μπρίτκατ, Κι, Κόλμπακ, Τζόνσον, Μπορίνι, Άλτιντορ