Νιούκαστλ - Τότεναμ (preview)

Να «χτίσει» πάνω στη σπουδαία νίκη επί της Έβερτον και να περάσει νικηφόρα και από το «St James’ Park» θα προσπαθήσει απόψε (21:45) η Τότεναμ κόντρα στη Νιούκαστλ. Μια Νιούκαστλ που από την πλευρά της ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.



Νιούκαστλ - Τότεναμ (preview)

Οι «καρακάξες» δεν κατάφεραν τίποτα την περασμένη αγωνιστική στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, με το τελικό 3-0 υπέρ των «μπλε» να αποτελεί το τρίτο σερί ματς που έμειναν μακριά από τις νίκες.

Μάλιστα σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Άλαν Πάρντιου δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε ένα γκολ, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει (μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη της Σαουθάμπτον) στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, ο Αντεμπαγιόρ οδήγησε την Τότεναμ στην πολύ σημαντική επικράτηση (1-0) επί της Έβερτον την Κυριακή, με τους «spurs» να επιστρέφουν στις νίκες και να περνούν στην 5η θέση και το -3 από την 4η Λίβερπουλ.

Το συγκρότημα του Τιμ Σέργουντ στοχεύει στην είσοδό του στην τετράδα και απόψε θα ψάξει τη νίκη, την οποία αγνοεί σε ματς πρωταθλήματος στο «St James’ Park» από το 2004 (είχε κάνει ένα διπλό το 2008 στο Λιγκ Καπ).

Αγωνιστικά νέα:

Πολλά είναι τα προβλήματα των γηπεδούχων, οι οποίοι θα παραταχθούν απόψε χωρίς τον τιμωρημένο Ρεμί και τους τραυματίες Κολοτσίνι, Τιοτέ, Ντεμπισί, Γκουφράν και Μπιγκιριμανά.

Η Τότεναμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κίρικες, Λαμέλα και Σάντρο.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Γιανγκά-Εμπιβά, Γουίλιαμσον, Σ. Τέιλορ, Ντάμετ, Ανίτα, Σαντόν, Σισοκό, Μπεν Αρφά, Σόλα Αμεόμπι, Ντε Γιονγκ

Τότεναμ: Γιορίς, Ρόουζ, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Γουόκερ, Καπού, Μπεταλέμπ, Ντεμπελέ, Λένον, Τάουνσεντ, Αντεμπαγιόρ