Νάπολι – Σουόνσι (preview)

Με το 0-0 του πρώτου αγώνα να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, η Σουόνσι θα διεκδικήσει στο «Σαν Πάολο» τις όποιες πιθανότητες έχει για το θετικό αποτέλεσμα, που θα τις δώσει το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.



Νάπολι – Σουόνσι (preview)

Με το ηθικό ανεβασμένο, η Σουόνσι ταξίδεψε στη Νάπολη με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα που θα την οδηγήσει στην επόμενη φάση της δεύτερη τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «κύκνοι» αποδείχτηκαν στο πρώτο παιχνίδι στην Ουαλία δύσκολο καρύδι για τους Ναπολιτάνους, οι οποίοι στα «χαρτιά» είναι σαφώς καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Πλέον, μετά το 0-0 στο «Λίμπερτι Στάντιουμ» το πάντα είναι ανοιχτά, με τη Σουόνσι να προσπαθεί να ανακάμψει έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον αντίποδα, η Νάπολι μετράει πέντε παιχνίδια αήττητη και σίγουρα θα θέλει να τα κάνει έξι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «16» του θεσμού το νικητή της αναμέτρησης Πόρτο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αγωνιστικά νέα:

Νάπολι:

Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσει τη Σουόνσι η Νάπολι, καθώς και το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, είναι ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση με τους «κύκνους».

Σουόνσι:

Απών από την αναμέτρηση με τη Νάπολι θα είναι ο Τζότζο Σέλβι, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στον δικέφαλο στο ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Λίβερπουλ.

Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Μίτσου, ο οποίος ακόμα θεωρείται ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο τον περασμένο Δεκέμβρη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νάπολι (4-4-2): Ρέινα – Μάτζιο, Ενρίκε, Μπρίτος, Ρεβεγιέρ – Τζεμαλί, Ινλέρ, Καγιεχόν, Ινσίνιε – Χάμσικ, Ιγκουαΐν

Σουόνσι (4-5-1): Βορμ – Ράνχελ, Τσίκο Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις – Μπράιτον, Κάνιας, Ερνάντες, Ράουτλετζ, Ντάιερ - Μπονί