Ψάχνει ομάδα ο Τσιμποντά

Την άδεια στον Πασκάλ Τσιμποντά να αναζητήσει ομάδα τον Ιανουάριο έδωσε ο Σάμ Άλαρνταϊς, αφού η Μπλάκμπερν δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο 31χρονος αμυντικός θα αποτελέσει έτσι παρελθόν από την ομάδα, με τη νέα διοίκηση όμως να φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε μεταγραφές σε όσες θέσεις κρίνει ο προπονητής της ομάδας.



Ψάχνει ομάδα ο Τσιμποντά

«Δεν θα ανανεώσουμε το συμβόλαιό του. Το συζητήσαμε μαζί του και αποφασίσαμε να τον αφήσουμε να δοκιμάσει να βρει κάποια άλλη ομάδα τον Ιανουάριο», τόνισε ο Άλαρνταϊς για τον Τσιμποντά που για άλλη μια φορά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στην ήττα με 7-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η εταιρία εξ Ινδίας Venky’s όμως που βρίσκεται πλέον στο τιμόνι του συλλόγου θα κάνει τα χατίρια του προπονητή της ομάδας, όχι μόνο για την αντικατάσταση του Τσιμποντά, αλλά και για απόκτηση επιθετικού. Ακούγονται έτσι όχι άδικα ονόματα όπως του Ρόκε Σάντα Κρουζ με τον Άλαρνταϊς να τονίζει:

«Αυτό που είπα και παλιότερα ήταν ότι αν ο Ρόκε ήταν διαθέσιμος, θα ενδιαφερόμασταν. Δεν υπήρξαν εξελίξεις σε αυτό το θέμα. Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έχω μιλήσει με τον πρόεδρο για το πώς θα κινηθούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».