Πρότυπο ο Λάμπαρντ στα τελειώματα για Μπέρτραντ

Το καλό παράδειγμα του άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι και από φέτος βετεράνου, Φρανκ Λάμπαρντ, φαίνεται πως ακολουθεί ο αριστερός μπακ της Σαουθάμπτον, Ράιαν Μπέρτραντ, όσον αφορά την ολοκλήρωση των φάσεων, όπως ο ίδιος δήλωσε σε γνωστό Μέσο του Λονδίνου.



Πρότυπο ο Λάμπαρντ στα τελειώματα για Μπέρτραντ

«Μου αρέσει να δουλεύω τα τελειώματα μετά το τέλος των προπονήσεων. Έχω διαφωνήσει κάποιες φορές με τους προπονητές μου, όταν κάποιες ημέρες μου έλεγαν να μην κάν τελειώματα, αλλά να ξεκουράσω τα πόδια μου. Μην ξεχνάτε όμως, ότι προέρχομαι από ένα μέρος, από το οποίο έβλεπα τον Λάμπαρντ να κάνει κάτι τέτοιο καθημερινώς», ανέφερε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των «Αγίων» για τον θρύλο των «μπλε» και συνέχισε:

«Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι πετύχαινε παραπάνω από 20 γκολ ανά σεζόν για 5 συνεχόμενες χρονιές! Όταν τελείωναν οι προπονήσεις, έμενε στο γήπεδο, έπαιρνε μαζί του έναν τερματοφύλακα, έναν λίγο νεαρότερο ποδοσφαιριστή και μαζί με αυτούς και τον κόουτς και δούλευε στα πάντα! Θέλω κι εγώ να βελτιωθώ σε αυτόν τον τομέα, ακόμα και αν ο ρόλος μου εντός αγωνιστικού χώρου δεν απαιτεί κάτι τέτοιο».

Επίσης, ο Μπέρτραντ μίλησε και για το πως ένιωσε μετά τη φυγή του από το σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας λέγοντας:

«Ήταν κάπως δύσκολο, όταν έφυγα από την Τσέλσι, γιατί ήμουν εκεί από τα 15 μου και είχα κάνει πολλά με την ομάδα αυτή, ταυτόχρονα όμως, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, πειδή ήθελα να δείξω στον κόσμο ποιος είμαι. Ήθελα να παίρνω συνεχώς την ευκαιρία να παίζω και ανυπομονούσα να ξεκινάω βασικός».