League One: Με γάντια η Σέφιλντ

Τρεις αγώνες θα διεξαχθούν στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της League One, αφού το χιόνι δεν επιτρέπει στις υπόλοιπες ομάδες να φορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πάντως έχει την ευκαιρία έστω και έτσι με νίκη στην έδρα της Σουίντον να περάσει δεύτερη, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπράιτον.



League One: Με γάντια η Σέφιλντ

Σουίντον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ (17:00)

Στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει πέσει η Σουίντον που μετράει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Επιθετικό πρόβλημα μπορεί να μην έχει, αφού βρίσκει άνετα το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως έχει σίγουρα αμυντικό. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και ενδεικτικό είναι ότι στους τελευταίους έξι αγώνες της έχει δεχτεί 13 γκολ.

Φορμαρισμένη όσο ποτέ δείχνει η Σέφιλντ που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και σκαρφάλωσε έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι επιθετικοί της σκοράρουν κατά βούληση, ενώ η αμυντική της γραμμή μοιάζει με γρανίτη, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Στα τελευταία τρία παιχνίδια μάλιστα τα γκολ είναι 9 υπέρ και 1 κατά.

Μπρίστολ Ρόβερς – Μπόρνμουθ (17:00)

Από ισοπαλία σε ισοπαλία οδεύει η Μπρίστολ Ρόβερς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανέβει βαθμολογικά, αφού η 17η θέση δεν αντιπροσωπεύει τις εμφανίσεις της μέχρι τώρα. Τα δύο τελευταία πάντως ισόπαλα παιχνίδια, ανέβασαν τη ψυχολογία της καθώς ήρθαν στις έδρες των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος (Μπράιτον και Τσάρλτον).

Πάνω από μήνας έχει περάσει από τότε που η Μπόρνμουθ έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι σε αγώνα. Μπροστά μοιάζει με πολυβόλο έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Προέρχεται από εύκολη νίκη κόντρα στη Γέοβιλ και θέλει να συνεχίσει έτσι και να ανέβει ακόμη ψηλότερα μιας και απέχει μόλις έξι βαθμούς από την κορυφή.

Έξετερ – Τρανμίρ (17:00)

Οι συνεχόμενες ήττες αποτελούν παρελθόν για την Έξετερ. Τρέχει ένα σερί δύο νικών και μίας ισοπαλίας γεγονός που έχει ανεβάσει τη ψυχολογία της. Ο αγώνας Κυπέλλου που είχε, δεν διεξήχθη λόγω χιονιού οπότε είχε δέκα ολόκληρες μέρες μπροστά της να προετοιμαστεί κατάλληλα. Είδε επίσης όλους τους τραυματίες της να επιστρέφουν στη δράση.

Από δέκα μέρες αγωνιστική απραξίας προέρχεται και η Τρανμίρ, όμως ο προπονητής της ομάδας εκφράζει την ανησυχία του, αφού τόσες μέρες προπονούσε την ομάδα αποκλειστικά σε κλειστό χώρο. Στα τελευταία έξι ματς πάντως η Τρανμίρ μετρά τέσσερις νίκες και δείχνει σε καλή κατάσταση.