Στο πλευρό του Ρανιέρι και ο Κόντε

Τη στήριξη του προς το πρόσωπο του συναδέρφου και συμπατριώτη του, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Λέστερ, δεν θα μπορούσε να μην δείξει ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τσέλσι με τη Σουόνσι (23/2, 17.00).



Στο πλευρό του Ρανιέρι και ο Κόντε

«Είμαι πολύ λυπημένος επειδή έτσι είναι η δουλειά μας. Λυπάμαι για εκείνον καθώς είναι φίλος μου, καλός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Κέρδισε τον τίτλο πέρυσι με αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίκτες, έφτασε στο όνειρο του πρωταθλήματος οπότε με δυσαρεστεί πολύ η απόλυση του», δήλωσε αρχικά για τον συνάδερφο και συμπατριώτη του ο τεχνικός των «μπλε», για να συνεχίσει λέγοντας:

«Tώρα νομίζω πως είναι καλύτερο να περιμένεις (σ.σ. να του μιλήσεις) επειδή καταλαβαίνω πώς είναι η κατάσταση και η απογοήτευση του. Σίγουρα θα τον καλέσω για να του δείξω την απογοήτευση μου».

Ο Αντόνιο Κόντε δεν παρέλειψε βέβαια να «πετάξει» και την... σπόντα του προς τους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για την «κατάρα» που διέπει τους νικητές της Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία πέντε χρόνια (και απομακρύνονται αμέσως μετά), δεδομένου ότι και εκείνος έχει πολλές πιθανότητες πλέον να είναι ο πρωταθλητής στο τέλος της χρονιάς: «Έχω απολυθεί ήδη μέσα στη χρονιά από τους book makers, ήμουν τυχερός που παρέμεινα συγκεντρωμένος και συνέχισα τη δουλειά μου.

Είναι πρώτα απ’ όλα σημαντικό να τελειώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αν εγώ και οι παίκτες μου είμαστε ικανοί να αγγίξουμε το όνειρο, τότε θα είμαι έτοιμος να πάρω τα όποια ρίσκα. Είμαστε συγκεντρωμένοι όμως στην τωρινή περίοδο, υπάρχουν ακόμα 13 παιχνίδια μέχρι το τέλος και θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή».