Σε βελτίωση σχέσεων ελπίζει ο Μακ Κάρθι

Στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ ομάδας και οπαδών ευελπιστεί ο προπονητής της Ίπσουιτς Μικ Μακ Κάρθι μετά την ισοπαλία απέναντι στη Νόριτς.  



Σε βελτίωση σχέσεων ελπίζει ο Μακ Κάρθι

«Φρένο» στα σχέδια των «καναρινιών» για άνοδο έβαλε χθες η Ίπσουιτς, με τους «μπλε» να φεύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Κάροου Ρόουντ» στο παραδοσιακό ντέρμπι της ανατολικής Αγγλίας.

Με την απόδοση αυτή, ο 58χρονος τεχνικός ελπίζει να βελτιωθούν οι σχέσεις της ομάδας με τους οπαδούς, η οποίες έχουν έρθει σε ρήξη μετά τα άσχημα αποτελέσματα στην Τσάμπιονσιπ, αλλά και τον αποκλεισμό από την ερασιτεχνική Λίνκολν στο κύπελλο. Πλέον η Ίπσουιτς τρέχει σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, καταλαμβάνοντας την 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Ελπίζω η απόδοση και το αποτέλεσμα μας να βοηθήσει στην αποκατάσταση της σχέσης μας με τους οπαδούς. Κάποιες φορές οι σχέσεις μας είναι άσχημες. Δεν απολαμβάνουν ωραίο, ελκυστικό ποδόσφαιρο ούτε βλέπουν την ομάδα να κερδίζει. Τους καταλαβαίνω, ούτε εγώ το απολαμβάνω. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια όμως, έχουμε παίξει πολύ καλά και πιστεύω ότι το να σταματήσουμε τη Νόριτς θα τους άρεσε λίγο περισότερο», τόνισε ο Μακ Κάρθι, μιλώντας στο «BBC».