Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Κλοπ για την ήττα

Καμία διάθεση να βρει δικαιολογίες ώστε να εξηγήσει την ήττα της Λίβερπουλ από τη Λέστερ (3-1) στο «Κing Power Stadium», δεν είχε με το τέλος της αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έκανε λόγο για πολύ άσχημη εμφάνιση από πλευράς των παικτών του, καθώς και… αδυναμία εξήγησης της χθεσινής εικόνας τους στο χορτάρι!



Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Κλοπ για την ήττα

«Δεν παίξαμε καλά ούτε στην αρχή του αγώνα, ούτε σε κάποιο άλλο σημείο του. Ήταν ξεκάθαρο το πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι αυτό για τη Λέστερ γιατί αν δεν έδειχνε αντίδραση, θα ήταν πραγματικά πολύ περίεργο. Προσπαθήσαμε να είμαστε έτοιμοι απολύτως, όμως προφανώς δεν προετοιμαστήκαμε αρκετά ή με τα κατάλληλα εργαλεία.

Στο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα μας αλλά ήταν ξεκάθαρο πάλι πως η Λέστερ αμυνόταν πολύ καλά. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς. Αργότερα δεχθήκαμε και τρίτο γκολ, μειώσαμε από πλευράς μας και είχαμε τις ευκαιρίες, δεν θα γινόταν όμως και πάλι το παιχνίδι καλύτερο αν πετυχαίναμε και δεύτερο», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός, για να συμπληρώσει:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πούμε πως δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν άλλο παρά μόνο τους εαυτούς μας για την εμφάνιση αυτή. Αυτό δεν κάνει καλύτερα τα πράγματα, αλλά δεν θέλουμε να ψάξουμε για δικαιολογίες. Δουλεία μας είναι να αντιδράσουμε ξανά, αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) έχει γίνει συχνά μέσα στην σεζόν. Είναι ευκολότερο σε μια… ξένη γλώσσα να μιλάς για τις νίκες παρά για τις ήττες, επομένως δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα».