Tα εύσημα στον Αγουέρο ο Πεπ

Ικανοποιημένος τόσο για την νίκη-πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Χάντερσφιλντ (5-1) όσο και ιδίως για την εμφάνιση του Σέρχιο Αγουέρο, εμφανίστηκε με τη λήξη της αναμέτρησης για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας ο Πεπ Γκουαρντιόλα.



Tα εύσημα στον Αγουέρο ο Πεπ

Mε άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Σέρχιο Αγουέρο και την εκπληκτική του εμφάνιση (δυο γκολ και μια ασίστ προς τον Πάμπλο Σαμπαλέτα) με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ.

«Είναι η καλύτερη εμφάνιση που έχω δει ποτέ από τον Σέρχιο. Σκόραρε δυο φορές και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Όταν παίζει σε αυτό το επίπεδο, είναι ασταμάτητος!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι από το πώς παίξαμε σήμερα (σ.σ. χθες). Πετύχαμε πέντε γκολ, και ο κόσμος απόλαυσε τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε. Ξέρω πόσο… περίεργη μπορεί να γίνει αυτή η διοργάνωση όταν παίζεις με ομάδες της Τσάμπιονσιπ.

Αν νικήσουμε την Μίντλεσμπρο, θα είμαστε στα  ημιτελικά στο ‘Γουέμπλεϊ’. Επιστρέψαμε από το Ντουμπάι, συνεχίζοντας όμως με τον ίδιο τρόπο», τα λόγια του Ισπανού τεχνικού μετά την χθεσινή άνετη επικράτηση της ομάδας του.